30/12/11

Reto 52Q aconseguit !!!

Sí que ho he aconseguit!!! Això sí, durant aquests dies he passat moooltes estones a la meva Scraproom, però he de dir que he gaudit moltíssim. He matinat per aprofitar abans que els nens es llevessin, perquè ara a les nits costa una mica més, tenim sessions de cinema cada nit els quatre al sofà !!!

I aquí us deixo unes imatges dels darrers, si en voleu veure més podeu passar pel facebook

 44- El llibre que has llegit o estas llegint t'agrada ? 
Com veieu ni Fu ni Fa, abans m'agradava molt aquest tipus de lectura però ara, uns anys més  tard, no sé m'està costant una mica, però com no sòc de deixar els llibres a mitges doncs l'acabarem jejeje.

 45- Com a regal et porten a l'aeroport i has de triar destinació, quina seria??
M'encantaria escapar-me als Fiordos, però també triaria Viena per veure una òpera o London una ciutat que m'encanta!!!

 46- Una cançó que t'agrada o et sents identificada.. escriu una frase:
Aquí els meus amics es sobtaran de no veure A quien le importa de Alaska, una cançó que m'encanta quan fem festa. Però de sempre la veu de la Bonie Tayler i el seu Eclipse of the heart m'ha emocionat moltíssim.

 48- Què li demanes al Nadal ?? 
Una cosa molt senzilla però a la vegada molt complicada SALUT, aquest no ha sigut un bon any a nivell de salut, una malaltia de les dolentes ha aparegut a la nostra família. Ha sigut molt dur, sobretot pel malalt que ha vist com li canviava la vida de cop i volta. També han hagut complicacions, però tot i no ser una situació fàcil he de dir que sembla que ara tothom ho viu d'un altre manera. Ara només puc demanar salut i molta però que molta il.lusió per aquesta persona tan especial.

 49- Què canviaries teu per aquest nou any?
Jo diria que no en canviaria res, el que sí faria és millorar molts aspectes i sobretot lluitar per trobar els colors que vaig perdre a mitjans d'any. Per a mí aquests  colors em donen alegria i energia, i els meus propers em diuen que l'encomano. Així que m'he d'esforçar per trobar-los.

 50- Com prepares les festes??
Sempre són especials, però aquest any ho han sigut molt més, els meus fills estan molt emocionats i han participat en la decoració de la casa, en preparar detallets pels convidats i, és clar, aquesta il.lusió s'encomana.

 51- El millor que m'ha passat aquest 2011?
L'arribada dels meus dos nebots Pau i Júlia, que a més són els meus fillols !!! De la Júlia em van donar la notícia la Nit de Nadal. I truita, doncs perquè el Joan en tenia moooltes al.lèrgies però aquest any ha sigut molt especial per a ell: JA POT MENJAR OU però a més ahir va tastar la truita i li va encantar i ... no va passar res !!!!


52- Què li demano al 2012?

Saber veure els petits detalls que ens envolten, que fan que el nostre dia a dia sigui molt millor. Recollir aquestes petites flors que ens dona la vida i GAUDIR dels moments en família i dels moments amb els amics.

Moltes gràcies pels vostres comentaris, animen un munt !!!

Demà us ensenyo el meu estenedor quin goig que fa !!!


4 comentarios:

 1. Visca!!!
  I un dia abans del que toca!
  Volem veure l estenedor!
  Jajajaja

  ResponderEliminar
 2. Raquel, coincidim en moltes coses, Alaska la Bonnie Tyler, la salut el gaudir de les petites coses que ens ofereix la vida...
  Que el 2012 sigui un any preciós per a recordar!!! Petonàs

  ResponderEliminar
 3. Això sí que és un trionf!! Oh has aconseguit!!! Ja tinc ganes de veure l'estenedor, segur que m'encantarà. Petonets i que el proper any estigui ple d'ilusions i de colors.

  ResponderEliminar
 4. Feliç Any Nou Raquel! Salut per tothom i bons moments per gaudir en companyia dels qui més estimes! Petonets

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...