28/12/11

Reto 52


De moment no em rendeixo i encara em queden dies per intentar arribar a toootes les preguntes. Aquí teniu alguna d'elles. 29-El que no sé però m'agradaria apendre és el Photoshop (em sembla que no parlem el mateix idioma jajajaja) 28-Amb sabates o sense .... SENSE és el moment en que arribo a casa i fòra sabates, si és hivern afegeixo uns mitjons gruixuts.

27-Quìn llibre tinc a la tauleta de nit? Merrick de l'Anne Rice, pertany a la saga vampírica i les bruixes Mayfair. Quan vaig començar les pràctiques, parlant amb la coordinadora va sortir l'Anne Rice i llavors vaig decidir continuar reengarnxar-me.

30-Vancances !!! Per a mí això significa escapar-nos els quatre a la muntanya !!!

Ja tinc una altre cinta de l'estenedor plena !!! Em falten dues !!!

3 comentarios:

  1. T'han quedat molt macos, encara que no se molt be de que va aixo dels números, que es un repte o algo així, a on puc trobar tota la informació??.

    ResponderEliminar
  2. tens el bloc ple de creativitat... q xulo!!!! bon nadal i felicitats per q fas coses molt xules!!!!

    ResponderEliminar
  3. molt xulos els tags raquel!! segur que els acabes que encara tens 2 dies i tu quan t'hi poses t'hi poses!!! molt bon any nou!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...