21/11/11

Creativa 2011

Aquest any he gaudit a tope de Creativa, he tingut la sort de poder anar-hi 3 dies !!! Sí, sí potser no calien tants però cada dia va ser diferent. El primer vaig anar acompanyada de la Mireia i de l'Anna. Va ser genial compartir la nostre bogeria jejejejeje. A la tarda van marxar i però jo em vaig quedar... a fer què doncs el taller que la Marisa impartia a l'stand de Scraphouse. Vaig fer el telar, com podeu veure a les imatges el kit estava preparat fins el darrer detall, sinó mireu les agulles!!!I és clar, després d'un primer ve un segon dia de fira. En aquesta ocasió vaig anar-hi sola, vaig continuar gaudint dels stands d'scrap però també dels dedicats al patch, al foam... A darrera hora m'havia apuntat al taller que la Sílvia i l'Esther impartien a Toga. La manera ideal de descansar i compartir una bona estona creativa !!!

Sí, sí una mica adicta poder jejejeje, però vaig tornar el dissabte. Primer, l'equip de Fem Scrap vam passar per l'esplai a deixar preparat toooot el material per la nit. Vaig marxar una mica abans, perquè el dissabte era un dia a Creativa en família, els meus fills fèien un taller a Jumping Clay, van fer un petit Franky!!! Molt divertit. Desprès de dinar amb la família vaig tornar, vaig compartir estones amb les amigues de Fem Scrap  i em vaig apuntar a un taller de foam sí sí, és que hi havia unes fulles de roure que m'encantaven !!! Es que les fulles em perden jejejeje.
I ja .... cap a Fem Creativa!!! Una trobada molt però que molt divertida, molt emotiva...vam poder tastar el pastís de la Miriam, menjar-nos-la a petonts i compartir una moooolt bona estona de moments molt i molt divertits. Podeu veure'ls a la crònica de Fem Scrap aquí. També va ser molt especial per a mí, personalment, perquè la meva amiga Sílvia amb qui vaig començar això de l'scrap va venir a la trobada !!!!


Quina teràpia de risa va ser la trobada oi ??? 

Ahhh m'oblidava dir-vos que el millor que té una fira com Creativa és el fet de poder trobar-te i conèixer en persones a amigues blogueres. I per a les que no hi vam coincidir a la fira sí que ho vàrem fer a la trobada nocturna !!!

Petonets i fins la propera crònica que encara tinc una firada més que explicar !!!

9 comentarios:

 1. ¡Quina crònica més ben feta!!!! Una abraçada

  ResponderEliminar
 2. Apenas ha pasado una semana y ya sueño con el año que viene ... qué buenos ratos!!!!!!!!!! buena crónica!
  besos, de colores,
  marisa

  ResponderEliminar
 3. Ets un trasto!!! no vas parar i la nit de la trobada de ben segur que et vas quedar amb un mal de mandíbules tremendu, perquè no deixaves de riureeee!!!! jajajaja.
  Quins díes més intensos que vas viure a Creativa, ben fet! Un petonàs Raquel

  ResponderEliminar
 4. Quins dies més ben aprofitats, quina sort!! Ptns

  ResponderEliminar
 5. Una crónica fantástica de unos días estupendos!!!!
  Un abrazo.

  ResponderEliminar
 6. Sí que calien tres dies sí per a tot el que vas fer, ja, ja
  La crònica genial, la fira, estupenda i la companyia... immillorable!!!
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 7. Va ser fantàstic! i a mí també em van caldre 3 dies de fira ;)
  Ptns!

  ResponderEliminar
 8. A mi també em va fer molta il·lusió de coneixe't. Je, je, je

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...