25/9/11

Per la Montse


Aquesta llibreta la vaig fer per una companya de curs. Una gran persona, una gran companya. D'aquell curs hi vaig apendre moltes, moltíssimes coses, però d'ella vaig apendre que ser jove no és sinònim d'immaduresa, que l'edat no és una barrera per fer amistats. Així que li vaig voler agraïr amb aquest petit detall. Una llibreta pensada per a ella, li encanta la música i escriure, per això hi ha detallets fent referència a aquests temes i d'altres. 


Vaig fer tot el curs amb el penjoll de les tissores que totes les companyes de Fem Scrap tenim, així que per deixar-li un record li vaig afegir un mini-detallet d'unes tissoretes.


I un treball 100% a mà necessitava d'embolcall jejeje:


Hi vàrem quedar una tarda per poder-li donar i m'ho vaig passar d'allò més bé. Com vaig riure acompanyant-la en les seves compres!! Com em vaig enrecordar de mí mateixa quan era jove!! 

Espero que us hagi agradat !!! I moltes gràcies per les vostres visites !!!

6 comentarios:

 1. Le habrá encantado porque es preciosa!!
  un abrazo

  ResponderEliminar
 2. Raquel de ben segur que li va encantar!!! els colors son genials!!petonets

  ResponderEliminar
 3. Quin munt de págines decorades!!! encantada segur que va quedar!!!!
  Petons i fins divendres vida
  Miriam

  ResponderEliminar
 4. Segur que li ha agradat, és molt bonica, i les pàgines interiors genials! Petonets

  ResponderEliminar
 5. Mira cuca, això de: quan era jove... no es diu, perque ets un bollicao encara!!! No t'has vist?!! Ai mareeee!! Si sembles una joveneta! M'encanta el quadern, són la meva debilitat!!! segur que has donat en el clau amb la tissoreta. Un petonàs

  ResponderEliminar
 6. Quin treball més maco!! M'encanta la decoració. Els teus detalls són preciosos (ho dic per experiència!).

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...