9/6/11

52Q: Vint-i-u

Com són les teves 24 hores ??

Es tracta de descriure el nostre dia. La veritat és que pensar-hi m'ha remogut per dintre. El meu dia a dia de fa uns mesos era mooolt mogudet, nens, casa, feina i hobby. Però, malauradament, un dia es va trencar tot, va desaparèixer el que va ser la meva feina durant 16 anys, el lloc on passava més hores que a casa. Si tenim en compte que era la meva primera feina i que les circumstàncies finals no van ser les millors possibles, doncs et dona un revés.... El meu dia a dia ha canviat i molt, tinc la sensació com si hagués fet caiguda lliure, un dia tens una realitat i de cop ..... ja no hi és .... tot ha canviat... . 

Uffs, m'acabo de desinflar tot i que amb un nus a l'estòmac. Bé doncs anem al tag, el meu dia comença amb el rellotge, hem de complir horaris, el millor és que ara puc veure als meus fills al matí. Un cop a l'escola doncs "feina" de casa, d'encàrrecs, de col.laborar... i pensaments mooolts pensaments que m'acompanyen tot el dia, m'endinso en ells però no hi trec aigua clara. A la tarda els meus fills, llavors els pensaments desapareixen, ja diuen que els nens ho curen tot .. i tant que sí!!! I finalment per acabar el dia una estona d'scrap, tot i que ara estic una mica...out...a veure si em poso les piles !!!! Ahhh m'oblidava el bla bla bla, i que no falti !!! 

No estic xoff, el que estic és en període de canvi hi es clar una s'ha d'acostumar. Però molt aviat començo un curs que em fa molta il.lusió fer-ho. Amb aquest curs espero poder donar un nou tomb a la meva vida professional mooolt diferent de la que era. 

Moltes gràcies per aguantar la meva parrafada. 

13 comentarios:

 1. ¿Q estàs una mica out? Raquel, si no pares de fer coses maques!! Molts ànims guapa q segur q tard o d'hora tot canviarà a millor!! Kisses,
  MC

  ResponderEliminar
 2. De parrafada res!!! només els teus sentiments i vivències,... no pateixis sempre ens fan por els canvis, i sortosament moltes vegades ens portan coses meravellosas que no creiem possible, només hem de tenir una mica de paciència i desitjar-lo amb forces.Un petonas!!!

  ResponderEliminar
 3. Estoy de acuerdo con Silvia, los cambios pueden ser muy positivos. Seguro que podrás encontrar otro lugar donde desarrollar tus capacidades.
  De momento aprovecha y vive intensamente estos momentos que cuando estás en el mundo laboral no puedes disfrutar, sobre todo con la familia.
  El tag precioso, me enbcanta !!!
  Un beso guapa.

  ResponderEliminar
 4. Què bonica! I la nina ets tu!
  Ànims, ja veuràs com tot millora aviat!
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 5. Una nina preciosa! No et desanimis, un dia miraràs enrera i això serà una anècdota a la teva vida. Et desitjo molta sort!!! Petons

  ResponderEliminar
 6. T'entenc prfectamnt! El millor k pots fer és aprofitar k ara tens tmps per dedicar-te al que t'agrada i molta força i no paris de fer coses x estar activa i trobar una nova oportunitat. Ànims monstruito!!! Ptnnnns

  ResponderEliminar
 7. Te lo dice una que durante casi toda su vida...la palabra cambio le daba pánico!!!. Siempre pensaba que iban a ser para peor y no tienen por qué.
  Todo cambio no es fácil, no es esto la panacea...pero es un nuevo principio, otras oportunidades se abren ante tí.
  En mi caso es diferente: yo llegué a un acuerdo con la empresa para poder hacer un cambio en mi vida, pero antes tomarme un tiempo sabático...en el que estoy. NO sé hacia dónde voy, pero tengo claro que lo de antes no me gustaba...no era feliz.

  No soy de dar consejos, pero te diría que aproveches este tiempo, el aquí y ahora, haz cosas nuevas, vive el día a día y disfruta de las pequeñas cosas...que son las más grandes, en definitiva.
  Porque como leí en un libro recientemente: hasta para perder el tiempo...hace falta tenerlo!!jajajajaja

  Un abrazo grande desde Tarragona y mucho ánimo y mucha fuerza y ante todo: mucha positividad!!!. Y todo te va a salir super bien y ese cambio va a ser para mejor, ya verás que sí!!!!
  Que nosotras lo valemos, como la del anuncio del L'Oreal!!jajajajaja

  Besos!!!


  Charo

  pd: mi Carmelita te manda un chapoteo!!jajajaja

  ResponderEliminar
 8. Eiii, t'entenc perfectament, jo ara passo per una situació semblant i és dur...però tens els que t'estimen al teu costat, els nens i molt per donar...el que fas és molt maco! Ànims i una abraçada guapa!

  ResponderEliminar
 9. Muy bonito trabajo, y buena idea registrarlo así. Aprovecha bien este tiempo con tu familia, pasa muy rapido y pronto se van y dejan el nido vacio.

  ResponderEliminar
 10. Muchas gracias chicas, vaya injección de energía positiva me habeis dado.

  Petonets

  ResponderEliminar
 11. Segurament si estissis treballant no haguessis pogut colaborar amb Fem Scrap i no estariem totes juntes...i què fariem sense tu?
  Una abraçada

  ResponderEliminar
 12. Ostres noia, em sento identificada amb força coses, però després de la tempesta arriba la calma... Jo tampoc estaria amb "vosaltres" sino fos pels canvis a la meva vida. Ah! I jo tb vAig fer el mateix curs q tu... Jeje ups! M'oblidava... Bonica atc!!! Un*

  ResponderEliminar
 13. Raquel bonica! què t'haig de dir jo ara si t'han aixecat així de bé la moral abans no he arribat jo?! Sempre surt el Sol i quan ho fa brilla més intensament que mai, així que arriba, arriba non ti preocupare!!! M'encanten els tags del repte que fas. Un petonarricu molt bunicu!!! Leti.

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...