4/5/11

52Q: Disset

Quina és la cançó de la teva vida ?


Jo no en tinc cap de cançó de la meva vida, tot i que hi ha moltes que marquen èpoques i que encara m'agraden. Cada moment especial està acompanyat d'alguna cançó, com pot ser el dia del nostre casament, les cançons de bressol que cantem als nostres petits, les cançons infantils que ens canten ells, la música per relaxar, per acompanyar, la música dels moments divertits....

Perdoneu per la foto perquè m'ha quedat ben lletja.

3 comentarios:

 1. M'agrada molt aquest tag!!!el fons es ben xulo. Petonets

  ResponderEliminar
 2. Mira que et queden de maravella els tags vintage, eh? m'encanta Raquel. Un petonàs.

  ResponderEliminar
 3. ¡Un fondo chulísimo! Y sí... ¡Es dificilísimo quedarse con una unica canción! XD yo estoy sudando tinta... blanca (es lo que tiene pelearse con el rotulador jijiji)
  Nos vemos prontitooooo. Petonets ♥

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...