30/5/11

Fem Scrap III


Avui ha sigut el dia de després. El dia després d'un dia inolvidable, d'un dia 100% Scrap, d'un dia ple de rialles, de retrobaments i d'un dia de conèixer en persona a moltes noies amb les que ens visitem pels blogs però que no ens haviem vist mai, amb un carinyo especial per la Tana i la Leti.

I què dir-vos de les meves companyes ? Doncs que són genials, totes i cadascuna d'elles tenen una manera de fer que fan que el conjunt funcioni a la perfecció.  Com a mostra: l'esperat Fem Scrap III !!!

Tot i que sembli mentida, no en vaig fer fotosssssssssssssssss. Sí, de l'emoció, em vaig deixar oblidada la càmara al bolso. Tot i que això no vol dir que em quedi sense imatges jejejeje.

I ara, a per la següent trobada per Creativa !!!!

Moltes gràcies a totes i petonets.

6 comentarios:

  1. ¡Jajajaja a ti también te ha pasado lo de la cámara! Bueno, snif, ya me siento más acompañada (^^)
    De todos modos, para buen recuerdo, siempre quedan los momentos vividos y esa foto de grupo en la que habéis salido guapíiiiisimas.
    Me hizo mucha ilusión conocerte por fin, aunque ya ves que lo de la "incontinencia verbal" me la dejo para los blogs... Ainss..., algún día conseguiré esconderla en el bolso y llevármela a la calle conmigo ;)
    Un besazo enorme ♥

    ResponderEliminar
  2. Hola Raquel, Moltes gràcies per la magnífica jornada que vau preparar i pel dia tan divertit que vam passar. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  3. Raquel, ets un sol! Com vols no oblidar-te la càmara si no vas parar, jo et vèia tota l'estona amb un boli i un llistat a la mà! Jo em vaig passar el día com si estiguès flotant d'alegría, es que ningú s'imagina de quina forma, jajaja. Sou un equip genial i sobretot unes noies sensacionals a les que considero amigues, en la distància malauradament, però contenta de tenir-vos a prop de tant en tant. Molt i molts petons, t'ho torno a dir ets un sol.

    ResponderEliminar
  4. Hola Raquel! Felicitats! Veig que ha estat tot un èxit no us mereixeu altre cosa, a la propera miraré de estar-hi! Petons

    ResponderEliminar
  5. Tot va sortir genial com era d'esperar amb un grup tant fantàstic!!! T'agafo la foto si no et sap greu.Petonts

    ResponderEliminar
  6. Sou totes fabuloses, simpàtiques i molt treballadores. Gràcies per la vostra dedicació. Va estar tot perfecto.Y, sí, jo també em vaig deixar la càmera, bé en la pròxima no error. Un petó.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...