14/5/11

52Q: Dinou

De gran vull ser...

Jo de gran vull continuar sent feliç, fer feliç a tots els que estiguin a prop meu, gaudir de salut. Es que no necessito demanar res més, em sento feliç "a pesar de"... ara mateix no és una bona època per alguna malaltia sobtada de familiars, però tot i aixì em sento feliç i com m'agrada aquesta sensació interior doncs vull la seva continuïtat.

3 comentarios:

  1. Bonic tag i encertada reflexió! No cal aspirar a ser cap altre cosa, ser feliç és moooolt important!!!! Un*

    ResponderEliminar
  2. Una etiqueta preciosa i bona pensada, ser feliç és el millor que podem ser! Petonets i bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
  3. ¡Seguro que lo consigues, Raquel!¡Me encanta tu tag tan colorido y alegre! Así debe ser "la felicidad" (^^) Besitos ♥

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...