4/4/11

Scrap a Paris !!!


Scrap, scrap i scrap !!! A on ??? A París !!! Qui m'anava a dir, fa un any, que aniria a Paris amb un grup de noies scraperes ???  Però aquí ens teniu totes a Paris, on ens esperava una fira pleeeeeeeeeena de scrap !!! Es respirava scrap per a tot arreu, el primer dia jo no vèia a ningú, només mirava i mirava papers, segells, lletres, complements en fusta, complents en roba i el que més em va sobtar: la quantitat de "chapas" que hi havia !!! Ahhh però com us podeu imaginar tot no va ser mirar no no no... també en vaig comprar cosetes i vaig fer un taller amb la Donna Downey on vam aplicar sprays i....no em vaig posar nerviosa !!! A aquest taller hi vaig anar acompanyada de la meva amiga Mireia, tot un solete que et transmet molta tranquil.litat i sobretot molta alegria !!! (Petonets guapa l'any vinent més jejejeje)Els dos dies van donar per molt, però sobre tot per riure moltíssim, el millor un "alé alé a caminé a caminé" de la Cristina, i una xerrada nocturna que no podíem parar de riure !!!

També vaig fer tallers de "make & take" que eren curtets però algun d'ells van ser molt enriquidors, en companyia de l'Almudena, l'Esther i  la Marisa.

El temps ens van acompanyar, va fer un sol preciós !!! Però és clar tot el que comença acaba...snif snif ...així que a còrrer que hem d'arribar a l'aeroport !!!! Trenet, metro, RER i finalment l'avió que ens va portar a casa.Del que sí que em vaig adonar és de que sòc una malalta de l'scrap i no sòc la única ehhh.... fins i tot a l'avió em mirava una revista amb uns treballs molt macos. Com si no hagués tingut prou amb la fira !!! Doncs potser no oi ???

Petonets a totes les companyes scraperes de viatge i les que ens vàrem trobar allà i petonets a totes les que em visiteu.

Un agraïment especial a la Cristina per dir-m'ho i sobretot al meu marit per animar-me a fer-ho realitat !!!

 I ara sí que acabo, i com algú va dir: "Siempre nos quedará Paris"

15 comentarios:

 1. ainsssss!!!! què bé que ho vau passar! quina enveja! quin munt de coses bones que ens regala l'scrap, oi? fins aviat i un*

  ResponderEliminar
 2. Me alegro que disfrutaras tanto!!!
  Supongo que estarías como una niña con zapatitos nuevos.

  Un beso guapa!!!

  Ahora a crear!!!!

  ResponderEliminar
 3. Què bé que ho heu passat! És fantàstic!
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 4. Anda que no us ho vau passar genial!!! quina envejaaaa!
  jajaja!
  Petonets reina
  Miriam

  ResponderEliminar
 5. Quina sort! Us ho vareu passar d'allò més bé, oi? M'en alegro! Petonets

  ResponderEliminar
 6. Alaaaaa!! ¡Q guay!!! ¡Me alegro de q lo pasárais tan tan bien!! El próximo año me apunto!!
  MC

  ResponderEliminar
 7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 8. Quina enveja!!
  M'alegro que us ho passessiu tan bé.
  Una abraçada!

  ResponderEliminar
 9. Guapi!! L'any vinent hi tornem eh!!
  M'ho he passat genial!!
  Petonets

  ResponderEliminar
 10. Hola Raquel!!!

  Que be que vau poder anar!!!!! quin nervis i emocions vau tenir segur!!
  Jo per algunes circunstàncies hem va ser impossible anar-hi, però l'any que be m'apunto segur!!!!!!
  Petons

  ResponderEliminar
 11. Qué envidia sana!!!!las imágenes hablan por sí solas.
  Me alegro que lo pasárais tan bien.
  Besos.

  ResponderEliminar
 12. ¡Cómo me alegra que te lo hayas pasado tan bien y te queden ganas de repetir! (^^) Es que sumar París y Scrap tiene que ser una combinación explosiva. Seguro que pronto veremos los resultados de los make&take a los que has asistido ;)
  ¡Un besazo!

  ResponderEliminar
 13. UOOOO! jo l'any que ve no m'ho perdo!
  Ptns!

  ResponderEliminar
 14. Fantàstic oi?ja es veia a venir,m'alegro molt que disfrutessiu tant, el proper any a repetir si es pot!!!petonts

  ResponderEliminar
 15. eiii com una nena petita, menys mal que tenies limitació a l'avió pel pes que sino¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ara pensa en NY.
  Petonets

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...