28/4/11

52Q: Setze

Quin és el teu lloc preferit de la teva ciutat ?

M'encanta perdre'm pel casc antic.  A vegades vaig soleta, sense parlar amb ningú, senzillament observant el que m'envolta, admirant els carrerons, els edificis, les botiguetes d'artesania. Sovint menjo algun croissant de xocolata ummsss. Cada vegada que passejo, descobreixo un racó nou, un detall, una botiga. La Mònica em va descobrir moooltes botiguetes i ara en tinc pendent de portar-la fins una que vaig descobrir jo, jejeje.

El tag l'he fet amb transferència sobre roba d'una imatge en sèpia del casc antic, paper de Graphic 45, una clau, que m'encanten !!! cinta i una anella envellida.10 comentarios:

 1. t'ha quedat xulíssim aquest tag! tots els detallets i aquest toc tan vintage fan que sigui molt bonic! un*

  ResponderEliminar
 2. OOh! què xulo amb la transferència! té un aire molt nostàlgic, has aconseguit crear un clima molt xulo!
  ptns

  ResponderEliminar
 3. ¡Pero qué bonitooo! ¡Me encanta, Raquel! Es que todo lo que tiene esa pátina haciendo antiguo me gusta muchísimo. Ese rinconcito de Barcelona no lo conozco pero me ha recordado un montón al arco del deán que hay en Zaragoza http://www.flickr.com/photos/46759457@N06/5281689580/
  Un tag encantador, la llave tan bonitiña... ♥ Un besazo

  ResponderEliminar
 4. Quina raó tè aquests carrerons son himnòptics!!!jo sempre que passo per allà em deixo emportar... encara que fa quatre anys que vivim a Blanes no oblidarè mai Barcelona. L'aire vintage que li has donat ha quedat fantàstic!!! petonets

  ResponderEliminar
 5. Una etiqueta genial! M'encanta la transferència, té un aire antic i encisador! Ptns

  ResponderEliminar
 6. T'ha quedat molt vintage. I estic d'acord amb l'Elena, te un aire nostàlgic, m'agrada!!!!
  Petons reina
  Miriam

  ResponderEliminar
 7. Una preciositat de Tag!!! M'encanta l'aire intimista que transmet, es nota que el lloc t'agrada molt i l'estil vintage li queda perfecte!!!Un petó

  ResponderEliminar
 8. Molt xulo el tag i la veritat que mai habia pensat quin lloc m'agrada mes del meu poble ;) muackis wapa!

  ResponderEliminar
 9. Raquel, aquest tag transmet, sembla que estiguis en els anys vint!! està molt aconsseguit amb la transferència... coincideixo amb tú, què tindrà el casc antic???
  Petons!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...