14/4/11

Imagina


Tot i que no en té els colors amb els que m'agrada treballar, m'ha agradat molt el resultat d'aquesta pàgina. Espero que sigui l'inici d'una possible bona amistat amb els sprays jejejejeje.

Per fer-la m'he inspirat en la plantilla de kits de somni del mes de març:
He fet servir un stencil que vaig comprar a Version scrap, he aplicat gesso i després Glimmer mist i Color wash, també he fet servir distress aged mahogany. El títol està crakelat tot i que no m'ha acabat de convèncer el resultat. M'oblidava del paper trencat i arrugat !!!

Dues imatges més:6 comentarios:

 1. ¡Pues a mi me gusta mucho! (^^) ¡Y el niño está simpatiquísimo en las fotos con sus cambios de expresión! Los sprays son incontrolables así que me cuesta mucho hacerme con ellos como no sea para dejarlos resbalar XD (una asignatura pendiente... y ya tengo varias)
  Petonets ♥

  ResponderEliminar
 2. Què diferent! Està bé provar coses noves, oi?
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 3. És diferent, m'agrada! Els sprays m'agraden encara que els he fet servir poc per que sempre temo el resultat, al final sempre em sorprenen! Ptns

  ResponderEliminar
 4. nena! has deixat alguna tècnica per propers lo's? Sí que t'has esplaiat amb aquest, no?
  M'agrada.

  petons. Almu

  ResponderEliminar
 5. Pues a mí sí que me gustan los tonos!!
  Esos rombos medio hechos quedan muy bien, tienen gesso debajo??
  Muy chula!!!
  Besos.

  ResponderEliminar
 6. Al final t'agradaran i tot !!!
  Molt xula la interpretació !

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...