11/4/11

52Q: Catorze


Si algú t'haguès de descriure amb tres paraules, quines serien ?

Aquestes són les meves tres paraules que escolto força sovint, una d'elles me la va recordar el meu marit quan li vaig preguntar i em va dir ara ho has de posar jejejeje:

- Alegre: aquí hi ha una mica de tot, perquè em diuen que s'em nota quan estic contenta, que ho encomano. Que sempre ric, bé com tothom de vegades no, però sempre havia dit que si havia de tenir arrugues millor de riure que no d'enfadada no ??? El vestidet està posat també per aquesta part alegre en el vestir.
-Rottenmeier: la paraula triada pel meu marit i que l'esolto força sovint de tots els que em coneixem molt bé. És més escolto sovint allò de: "sí señorita Rottenmeier". En aquesta descripció s'inclou la meva part excel (ara una mica perduda), també perfeccionista, organitzadora...
- Xerraire: tot i que em considero tímida inicialment, ai pobret de qui em comenci a xerrar perquè és llavors quan ja no paro de dir paraules a una velocitat ...

Doncs aquesta ha sigut la meva interpretació de la setmana 14.


8 comentarios:

 1. Muy bonito!!!!!y las descripciones muy buenas.
  Besitos

  ResponderEliminar
 2. M'encanta! i si...ets mooolt alegre. Es genial tenir al costat algu que transmetix tant bon rotllo.
  Petons
  Miriam

  ResponderEliminar
 3. Genial!!! ja, ja, Ets realment tu !(bé això de Rottenmeier jo no he vist)
  Petons. Sílvia

  ResponderEliminar
 4. quin tag més divertit! és genial el teu somriure i la teva vitalitat!!!! un*

  ResponderEliminar
 5. Que divertit i alegre m'encanta!!! Petons

  ResponderEliminar
 6. Un 10. En esta ocasión no tanto por la composición (qué es chulísima!) sino más bien por lo bien que te has descrito.... Lo de señorita Rottenmeier jejeje yo también lo he escuchado.

  Un beso guapa!!

  ResponderEliminar
 7. Jajajaja ¡Qué bueno lo de la Srta Rottenmeier! Seguro que se compensa con esa sonrisa que siempre llevas puesta -el mejor de los adornos- y lo de charlar... a veces es la defensa de los tímidos. O te quedas en una esquina, o te lanzas bien lanzada a la piscina. De ahí a la incontinencia verbal hay sólo un paso (jijijiji, culpa de los nervios). Un tag muy divertido. Petonets ♥

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...