28/3/11

Un dia de fira !!!


Doncs sí, ja ha passat la fira de les arts tèxtils i paper de Badalona. La veritat és que el matí no va ser gens agraït a primera hora, degut a que va ploure amb ganes. Mentre plovia jo estava fent el taller que m'havien regalat amb la Yolanda. Les dues hores se'm van passar volant i amb el temps la pluja va anar amainant !!! Així que tot just acabar el taller, el sol va començar a trencar els núvols. La meva família es va passar per la fira, vam dinar junts i després (deuria ser per lo bé que m'ho estava passant) el meu marit va dir que marxava amb els nens i que jo em quedés amb tranquil.litat gaudint de la trobada amb les companyes blogueres-scraperes: totes les noies que ens vam trobar durant la fira. I em vaig quedar !!! I en molt bona companyia, petant la xerrada amb les noies de Fem Scrap, amb la Sílvia i moooltes noies més. 

Les paradetes de la fira les vaig trobar molt "coquetones" i amb moltes botiguetes d'scrap !!!

I ara una foto del taller:A més del nostre Malma ( ainss que inculta no sabia el que era fins que ho vaig veure jejejeje), la Yolanda ens va portar un punt de llibre per a cada noia, tot un detallet.

I una altre foto de l'Elena i l'Almudena preparant els paperets pel sorteig !!!


A les taules hi havien els treballs que les noies de Fem Scrap havien portat, eren una passada i a més fèia molta gràcia veure al natural les feines que ja els hi hem vist als blocs !!!


Petonets a totes les scraperes !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...