28/3/11

Un dia de fira !!!


Doncs sí, ja ha passat la fira de les arts tèxtils i paper de Badalona. La veritat és que el matí no va ser gens agraït a primera hora, degut a que va ploure amb ganes. Mentre plovia jo estava fent el taller que m'havien regalat amb la Yolanda. Les dues hores se'm van passar volant i amb el temps la pluja va anar amainant !!! Així que tot just acabar el taller, el sol va començar a trencar els núvols. La meva família es va passar per la fira, vam dinar junts i després (deuria ser per lo bé que m'ho estava passant) el meu marit va dir que marxava amb els nens i que jo em quedés amb tranquil.litat gaudint de la trobada amb les companyes blogueres-scraperes: totes les noies que ens vam trobar durant la fira. I em vaig quedar !!! I en molt bona companyia, petant la xerrada amb les noies de Fem Scrap, amb la Sílvia i moooltes noies més. 

Les paradetes de la fira les vaig trobar molt "coquetones" i amb moltes botiguetes d'scrap !!!

I ara una foto del taller:A més del nostre Malma ( ainss que inculta no sabia el que era fins que ho vaig veure jejejeje), la Yolanda ens va portar un punt de llibre per a cada noia, tot un detallet.

I una altre foto de l'Elena i l'Almudena preparant els paperets pel sorteig !!!


A les taules hi havien els treballs que les noies de Fem Scrap havien portat, eren una passada i a més fèia molta gràcia veure al natural les feines que ja els hi hem vist als blocs !!!


Petonets a totes les scraperes !!!

10 comentarios:

 1. ainssss! què guai! feia dia que no et visitava i has fet un munt de feinetes! molt bé curranta! no paris!!!!!!! un*

  ResponderEliminar
 2. Me alegro que lo pasarás tan bien y que el tiempo al final te acompañase.

  Un trabajo muy bonito!! Me encanta.

  Un besito

  ResponderEliminar
 3. Va ser un dia genial! nena, hem transmets una energia positiva que ti cages!! (que bé parlo)!!! Benvinguada a la "secta" jajaja!!!
  Petonasos reina
  Miriam

  ResponderEliminar
 4. Un dia rodó!!! Què bé tornar a coincidir!!
  Petons. Sílvia
  PD: Bon viatge!!

  ResponderEliminar
 5. M'en alegro que sortis tot tan bé! Un taller molt bonic! Ptns

  ResponderEliminar
 6. Raquel sóc la Letícia, em sembla que mentres parlava amb l'Elena et vaig veure, m'haguès agradat saludar-te "in person". A veure si baixo a la trobada del 29 de Maig i així també coneixeré a la Miriam. Una abraçada!!!

  ResponderEliminar
 7. Va ser un día ben maco! Em va encantar saludar-te personalment i tornar a veure a tantes i tantes amigues scraperes-bloggeres!

  un petó i fins aviat!

  ResponderEliminar
 8. eeeii aquesta vegada si que et vaig reconèixer eeeh!!!
  Torna ben carregada del version scrap!!!!!! Aprofita-ho!!

  ResponderEliminar
 9. Va ser un dia fantàstic!
  I benvinguda a l'equip!
  Ptns

  ResponderEliminar
 10. Ei! què bé, una més pel grup! petons i a fer feina! ens veiem demà, oi?

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...