25/3/11

Miratge


Fa uns dies vaig anar a un taller que va donar l'Esther de transferències. Fèia molt de temps que volia fer-lo però quan m'assabentava, el taller ja l'havia donat, però finalment va arribar el moment. El dia va ser horrorós pel temps, perquè us puc assegurar que de gaudir en vaig gaudir moltíssim. Estava tan emocionada de fer-lo que em va costar xerrar i això que em considero molt xerraire. El millor de tot és que l'Esther és una gran professora, ens va donar temps de muntar l'àlbum tot i que ens vam emportar feina per fer a casa, i que jo fins ahir no vaig poder acabar.

El mini que vam fer a més et serveix de guia  per quan hi apliquem aquesta tècnica que obre portes a un munt de possibilitats.

Aquesta és de totes les proves la que més em va agradar pel seu resultat:

Moltes gràcies Esther per la teva classe, per tot el que transmets i el que ensenyes.


7 comentarios:

 1. Oh! tinc unes ganes tremendes de fer aquest curs! però em passa igual q a tú! sempre vaig tard i em quedo sense places!!!! espero q el continui fent!!!!
  Un petò, guapa!

  ResponderEliminar
 2. Molt bonic! El més vinent faré un curs de transferències i l'espero amb candeletes! Ha de ser molt interessant, oi?
  Petonets

  ResponderEliminar
 3. Seguro que fue una buena experiencia, se ve chulísimo!!!
  Besos.

  ResponderEliminar
 4. Me he enamorado de esas flores de la portada!!!

  Es precioso!!

  Felicidades

  ResponderEliminar
 5. Jo tambe he fet el taller de transferencies i va ser genial,estic d'acord amb tu amb tot

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...