3/3/11

Menorca


Fèia mooolt de temps que vaig revelar aquestes fotos, pensant en fer una pàgina. Però mai arribava el moment. I l'altre dia, amb això que tenia "mono" de LO doncs vaig mirar el sobre de fotos pendents d'scrapejar i les vaig trobar. Així que em vaig posar de seguida a fer les onades per així al dia següent poder acabar-la. És molt senzilla però a mí m'encanta el resultat. La combinació de colors són per a mí els colors d'un estiu de platja (tot i que sòc de muntanya) reconec que ens ho vam passar d'allò més bé a Menorca.
El material que he fet servir, és un paper base blau, pintura acrílica blanca, lletres, embossing blanc i flor amb botó. I una mica de glossy.

Què us sembla ??

4 comentarios:

 1. Qué pequeño!!!! Como pasan los años!!!

  Te ha quedado preciosa!!!!

  Besitos y felicidades!!!!

  ResponderEliminar
 2. Quina monada de fill que tens! La página super "fresca! m'agrada com t'han quedat les onades!.
  Petons
  Miriam

  ResponderEliminar
 3. Quina pàgina més maca i simpàtica! m'agraden les onades, bé tota! Petonets

  ResponderEliminar
 4. ¡Divertida, refrescante, veraniega... azuuuul! (^^) Besitos de casi finde ♥

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...