8/3/11

#3/1T9F: Un llibreAquests dies li he estat donant voltes si provar o no el repte de les fotos que proposa la Mariona. Jo no tinc una càmara en condicions, és a dir que és una normal i corrent amb la que de moment en tinc de sobres, ja que no tinc ni idea de fer fotos. Però el seu projecte em va semblar força interessant i a més fem país. I gràcies a la Marian que em va donar l'empenteta definitiva. Així, encara que hi començo tard, espero poder seguir-ho.

La veritat és que he hagut de provar molt per fer el muntatge, també sòc una negadeta per això jejejeje.

8 comentarios:

 1. Pues te ha quedado muy bien !!! me gusta el montaje que has hecho con el libro de fondo!!!
  Ya verás como le coges el gustito
  Un abrazo

  ResponderEliminar
 2. eiii! bona nit! sento no haver passat per aqui abans, m'ha sigut "imposibal"!! jajjaj doncs què guai que facis aquest repte! a mi em feu enveja, però ja no disposo de més temps! un*

  ResponderEliminar
 3. Un repte molt interessant! T'ha quedat molt bé la composició de fotos i el llibre a mi em va enganxar un piló! Petonets

  ResponderEliminar
 4. ¡Me encanta, Raquel! Los temas que propone Mariona son super interesantes y habiendo un libro de por medio... aún más (^^) Te ha quedado una composición estupenda. A veces no es tener una cámara estupenda, sino saber sacar provecho a la que tienes, sin más, conocerla y... probar ;)
  Besitos de media semana ♥

  ResponderEliminar
 5. Doncs t'ha quedat força b'e. Jo faig el muntatge amb Picnik i es molt senzill, però així com l'has fet tú queda molt bè. Una abraçada.

  ResponderEliminar
 6. Estupendo que t'animis a fer noves coses! el llibre de fons queda genial!
  Petons reina
  Miriam

  ResponderEliminar
 7. Muchas gracias chicas, y sobre todo a Sònia (mi cuñá) que viniendo de ella es todo un piropo. Yo adoro sus montajes es una crack.

  Petonets a totes !!!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...