26/2/11

Be happy 40 !!


Sí sí, he estat una mica calladeta aquesta setmana oi ?? Doncs aquest ha sigut el motiu, un àlbum per un tresor d'amiga que tinc: la Mònica !! El seu color el TARONJA. Aquest àlbum de 40 anys l'he treballat amb un bloc de blokum, les tapes estan fetes amb gesso, pintura acrílica taronja, el seu motiu personal  que ÉS UNA PASSADA !!! i a sobre de tot una capa de latex per protegir i que estigués molt lluent. Ah i la papallona és de Dear Lizzy.


I ara us ensenyo els interiors:

Aquestes pàgines, la de la dreta amb gesso i distress groc. Embossing taronja i spray red pepper.
La cenefa la vaig reseguir a l'estil Karine.

Aquestes amb papers d'October Afternoon, diferents segells , puntets amb glossy i el tag amb la cuttlebug i distress taronja.

Aquí, doncs una mica de paper trencat !!! Distress taronja amb les màscares del Tim Holtz i una mica de spray. Com a separador vaig posar una pàgina d'acetat blanc i uns cors per passar la pàgina.
Per aquest cantó el cor té un altre segell, i el petit de separador un altre embossing, el de les papallones.
La pàgina de la dreta doncs amb cors distress taronja, un cor de metall, els protagonistes i també un ornament de Dear Lizzy.

Amb aquestes pàgines doncs troquels, cosits amb màquina, un cor de feltre cosit a mà i una paper base taronja imitant una peli amb la Bind-it-all. I per resaltar alguna imatge he posat glossy.

Aquestes m'agraden molt per vistoses, pels bodies amb les inicials de les nenes, per les fotos. Es pot dir que és una de les meves preferides. Els papers són d'American Craft.


Aquestes pàgines les que vaig pintar segons ens va ensenyar la Karine al taller. Jo no ho havia fet abans, perquè el tema pintures em dona una mica de respecte, però he de reconèixer que m'ho vaig passar pipa, pintant la roba, fent les floretes que ens havien ensenyat i com sempre cosint !!! I em va agradar moltíssim el resultat !!!












I per acabar l'àlbum us ensenyo la contraportada:


Espero que us hagi agradat, tan com a mí fer-lo. I a la meva Mònica desitjar-li un feliç aniversari i que no canviï mai, que és molt i molt especial i que tots ens l'estimem moltíssim!!! 

Petonets

11 comentarios:

  1. Un álbum molt alegre i bonic! Felicitats a la Mònica i a l'artista, quin reportatge! petonets Raquel!

    ResponderEliminar
  2. Qué currada y que chulo te ha quedado !!!! seguro que tu amiga estará contentísima con tantas fotos y tantos recuerdos tan bien colocados.
    Felicidades para las dos!!!!
    Besos.

    ResponderEliminar
  3. Gracias por tu comentario y venga, anímate !!!! seguro que te encantará y le sacarás mucho partido a tu cámara.
    Besos.

    ResponderEliminar
  4. Preciós Raquel! desprèn molta energia i bon rotllo! és un super-regal! i una currada!
    Ptns!

    ResponderEliminar
  5. Mònica seguro que se quedó maravillada!! Es un álbum muy alegre y con sus colores!!

    Te ha quedado genial.

    Felicidades!!!

    ResponderEliminar
  6. Quin currelo t'has fotut!!, no m'estranya que estiguesis "calladeta". T'ha quedat genial y la teva amiga estarà encantadisima!!!
    Petons reina
    Miriam

    ResponderEliminar
  7. Un súper regal! Ja pot estar contenta, ja.
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  8. vuala! quina dona més treballadora! i a sobre bonic i alegre!!!! felicitats!1!! un*

    ResponderEliminar
  9. Menudo regalo! Es precioso! ¡Artista!!

    ResponderEliminar
  10. ¡Un álbum estupendo, Raquel! ¡Cuánto trabajo! Pero con el cariño con el que lo has hecho, seguro que lo habrás disfrutado... Y Mónica, en la gloria cuando lo vio ¿A que si? (^^)
    Un besazo ♥

    ResponderEliminar
  11. Regals com aquest son els que no es poden pagar i el que és més important... no s'obliden mai!!! El carinyo i dedicació que suposen es destila perfectament del teu treball.

    Esta super currat i ple de detallets bonics, en fi que la Mónica ha d'estar boja de contenta i no m'extranya que t'ho passesis tant be fent-lo! T'ha quedat preciós!

    Per cert... l'album de Bali ha de ser altre marevella, m'encantaria veure'l en persona i a mes es veu per les fotos de totes les noies que va ser un taller xulisim!

    Un petó

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...