20/1/11

Heu felicitat el Nadal ???


Sí sí tot i que sembla que ja no toca, que el Nadal ha quedat enrera, jo el meu àlbum no el tinc ni començat !!!! Això sí la forma, l'estructura i les fotos ja estan escollides al meu cap, ara em falta trobar una mica de temps.  Doncs parlant del temps, com que per les festes, no sé com ho faig, però sempre arribo mooolt justeta, aquest any passat vaig decidir no estresar-me i si no arribava per Nadal seria per any nou !!! Doncs així va ser un tag per felicitar l'Any  que ja tenim començat, i al sobre un segell de rellotges ... perquè em va faltar temps jejeje i això sí un segell de "cartera" molt nadalenca. Sí cartera perquè vaig ser jo qui la va deixar a la bústia, uffs que bé va tindre als amics a prop de casa.

Ja veieu com estic, endreçant  fotos s'havia quedat aquesta sense la seva publicació i no potser no no no jejejeje.

4 comentarios:

 1. La intención es lo que vale, y más vale tarde que nunca. Enhorabuena por el premio. Besitos.

  ResponderEliminar
 2. Preciós! i a més molt més sorpresa que pel Nadal, eh?
  m'encanta com has decorat el sobre!
  ptns!

  ResponderEliminar
 3. El sobre te ha quedado chulísimo!!!! Me encanta!!!

  ResponderEliminar
 4. El segell del sobre m'encanta!! Y tot en blaus queda molt coordinat!
  Petonets reina
  Miriam

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...