30/1/11

52Q: Quatre


Qui són les teves muses ?
Aquesta era la pregunta d'aquesta setmana, la veritat és que m'ha costat molt moltíssim decidir-me. Jo sé que hi ha extrangeres que ho fan molt i molt bé, que són una passada i que inspiren molt. Però la veritat és que si he de triar en línies generals diria que  totes les que fan servir colors vius, un estil clean i la màquina de cosir. Si he de ser molt sincera doncs em quedo amb les noies del nostre país, sí sí que aquí en tenim i de molt bones i reconec que els seus blocs els visito sempre. De totes, doncs he triat a les 3 M i a la E .... i qui són aquestes 3 M i aquesta E ??? Crec que al tag he deixat moltes pistes, m'he inclinat pels colors que van triar elles i en alguna cosa més.... ho veieu ???

M de Mireia i ho he representat en la lletra de color vermell i la floreta blanca amb distress i brad vermell.
M de Miriam a qui he representat amb els brillantets de color verd, perquè als seus treballs sempre hi ha algun brillantet (tot i que no sempre) i el taronja. Volia haver fet un pop up però no em donava el tag jajajaja
M de Marian a la que he representat amb la floreta lila i groga, segons els colors que havia triat la setmana anterior.
E d'Elena a qui he representat amb la seva lletra i els seus famosos dos cors.

Aquesta ha sigut una tria molt díficil perquè en segueixo moltes més que també m'inspiren molt, jo crec que intento agafar el millor de cadascuna, i com he dit abans en tenim unes scraperes molt i molt bones.


4 comentarios:

 1. M'encanta com t'ha quedat el tag, molt alegre, equilibrat i simbòlic!
  I moltíssimes gràcies per pensar en mi, has fet que en aquest dia grisot em posi molt contenta!
  Ptns!

  ResponderEliminar
 2. Molt bonica i de colors molt alegres! Jo també em quedo amb les d'aqui, que fan coses molt genials!

  ResponderEliminar
 3. Moltes gràcies per pensar en mi !!
  El vermell el compartim oi?
  jijiji Estic amb un somriure d'orella a orella pensant en la tarja pop-up de l'altre dia !!!!
  Petons

  ResponderEliminar
 4. Oooooleeeeeeeeeee quina ilu, quina ilu, quina ilu!!! ESTOY QUE LO FLIPO!!!, jajaja jo musa??!!! es que hem pixo!!!!. Un tag suuuper origianl!!! Ets un requetesolete!!! això si... i falta el pop-up!!! jajajaja!!!!
  Petonasos reina
  Miriam

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...