9/1/11

52Q: Un


Com moltes de vosaltres sabreu la Mireia torna a fer el Reto 52Q, així que aquest any el faré. I la primera pregunta era: UN PROPOSIT PER AQUEST ANY.

Doncs aquí està el meu propòsit del 2011, ordenar ordenar i ordenar... tinc tant per ordenar que potser millor començaré pel meu cap jejejeje, desprès el meu dia a dia i és clar la casa: armaris, calaixos, cuina.... uffs només de pensar-ho... Però sí, per a mí serà un any de canvis, canvis molt importants, tot i que encara no em sento lliure laboralment parlant, aquest any pot ser un any decissiu on hauré de triar un camí, el de l'experiència o bé el de l'experimentació....

Així que tinc a la meva Mafalda interior intentant posar ordre per poder tindre les idees clares quan arribi el moment.

Per fer el tag, he fet servir distress blau, spray terracota, amb unes màscares casolanes jejejejeje, un llacet ondulat que m'encanten i un brad ainssssssss i el més important Mafalda, el personatge que em fa riure en els moments baixos i amb qui em sento identificada tot i que a mí sí que m'agrada la sopa. Al darrera del tag he fet un journal i la data.

5 comentarios:

 1. Molt maco el tag :) T'ha quedat molt original i autèntic. El teu estil tan personal :) M'encanta!

  ResponderEliminar
 2. M'encanta !!
  Gràcies per acompanyar-me !
  Demà ens veiem
  Petonets

  ResponderEliminar
 3. Molt maco!!!

  Te deseo que encuentres tu camino, sea cual sea tú harás la diferencia.

  Un beso.

  ResponderEliminar
 4. Doncs molta paciéncia endreçan-ho tot!!!! i duen a terme la tasca setmanal del 52Q!!!!
  Petonasos
  Miriam

  ResponderEliminar
 5. ¡Pues coincidimos en uno de los propósitos principales! ¡Ordenaaaar! A mi me crecen los papeles como a otros las setas en el jardín ¡Ains!
  (^^) Me encanta Mafalda y también la sopa -máaas coincidencias- y tu tag es divertida y fresca. Un besazo ♥

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...