2/12/10

Postals solidàriesAquestes són les meves tres postals solidàries, la veritat és que m'haguès agradat treballar-les una mica més però tinc el cap amb altres coses i això bloqueja. No us passa a vosaltres ?? El que sí tenia moltes ganes era de provar els segells i els embossings metàl.lics que vaig comprar a Creativa.  També he provat de canviar de color, per a mí el Nadal és vermell i daurat, però quan vaig veure aquest blau em vaig enamorar, així que encara li estic donant voltes a les postals familiars per poder posar aquests colors i no caure en el vermell... que m'encanta !!!!

Bé hi ha dues que es poden obrir i són així:


Per la part de darrera he estampat amb el segell de Blokum "Fet amb amor" mira tot i que no són les millors targetes el que sí que puc assegurar és que estan fetes de tot cor per poder donar al.legria als avis.

Moltes gràcies noies per la iniciativa.

4 comentarios:

 1. Són precioses! i de poc treballades res! no els sobra ni falta res, sobretot amor!
  Moltes gràcies!!

  ResponderEliminar
 2. Son chulísimas!!! Estoy contigo en que cuando uno tiene la cabeza en otras cosas no se inspira... pero la verdad es que están muy bien, el azul es perfecto y... por si no lo sabías es mi color preferido!!! Un adelanto de las mías.... también tienen azul!!! Jejejeje Un beso guapa.

  ResponderEliminar
 3. Donc jo les trobo molt maques! Aquest color m'agarda molt!
  Sílvia

  ResponderEliminar
 4. Una pasada!!! moooolteees graaacies!!!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...