26/12/10

Postals pels amics


Aquestes són les postals que els hi he fet als nostres amics, els que han estat al meu costat i amb els que hem viscut moments moooolt divertits, incloent-hi els dies que semblava que no ens sortiria res divertit. La veritat és que som dos grups especialistes en la improvització. Organitzem un sopar en un plis plas apa perquè sí... i si cal després festa ..... Això sí, els nostres fills sempre ens acompanyen i ens veuen com arribem a ser de criatures de tant en tant..... No importa si ens ajuntem una part de cada grup, no passa res, com és improvitzat doncs els que estem i mooolt bé que ens ho passem. 

Així que com a record dels nostres dies divertits i de FIESTUKIS com diem, el 22 em vaig dedicar a fer de cartera i deixar-les a la bústia aquest petit detall... divertit com els nostres moments.

Ara que ja han obert tots la bústia, perquè hi han dels que triguen en obrir-la jejejeje. Doncs ja les puc publicar.

Finalment, aquest any, que com a capgrossa no em guanya ningú, he aconseguit no caure en el vermell, així que les felicitacions 100% blaves per a tothom....

5 comentarios:

  1. Muy simpáticas!!!!ya veo lo bien que os lo pasáis.
    Besitos.

    ResponderEliminar
  2. Que buena felicitación, si señor !!
    Donde se ponga un recuerdo agradable y divertido, que se quite todo :P

    Felices Fiestas !!

    Besitos

    ResponderEliminar
  3. Doncs el blau em sembla un color perfecte!!! i res millor que recordar aquests moments per que aparegui un bon somriure a la boca quan obres la bustia!! precioses!!
    Petons

    ResponderEliminar
  4. M'ha encantat això de "en un plis plas apa perquè sí" jajaja!!!. Ets la pera!.
    Petonasos
    Miriam

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...