29/12/10

Els tresors del taller infantil



Doncs així va començar el taller infantil:  la nit del 26 vaig deixar tot preparadet, una zona de treball per a cada nen i una taula on es trobarien un munt de coses desconegudes i que, personalment, esperava que els hi agradés.

Així que, com podreu veure per les següents imatges, es pot dir que els va agradar molt, les tintes distress, els sprays, la cuttlebug i sobre tot, buscar a la taula per les seves fotos quin era el seu lloc.

Aquí us deixo unes imatges dels resultats del primer dia:


Ha sigut molt gratificant comprovar com cadascú tenia el seu propi estil, els seus propis colors, bé cadascú ha tret el seu artista interior.



Però, és clar, amb un dia no vam tindre prou així que tots van repetir al dia següent per poder acabar-lo. Ha sigut molt divertit veure com quan els pares venien a recollir als nens es posaven també a treballar i si no fixeu-vos hi ( hi ha una mami i un papi ajudant !! shhhh).  I aquí les imatges:







I aquí tenim els petits grans artistes, em van deixar al.lucinada !!! I el que no us podeu imaginar són les edats, hi ha de 4, de 6 i de 8 anys i us puc ben assegurar que tots han treballat molt, estaven super concentrats.
 
Per a mí, com a experiència personal un 10, enriquidora al 100%. Espero que per a ells també hagi sigut igual d'enriquidora.
 
 
 
 
 
Petonets als meus petits-grans artistes.

10 comentarios:

  1. Quina pasada! Que ben organitzat tot. Hem fà l'efecte que la canalla s'ho va passar pipa!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. Que guai !! Segur que s'ho van passar súper !!
    Petons

    ResponderEliminar
  3. Quina iniciativa més maca!!! Me m'alegro de què tot sortís tan bé :) Ah!! Ja t'ensenyaré una foto de la meva scrap-room,m'encanta com està quedant!!
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Qué chulo Raquel!!!!!
    Para ser tan pequeños se les ve muy aplicados y el nivel del mini.....muy alto!!!!!
    Me alegro que te haya ido tan bien.
    Besos.

    ResponderEliminar
  5. Què xulo! et felicito a tu i als petits artistes!!!!
    Ptns!

    ResponderEliminar
  6. Quan algú fa les coses amb tanta il·lusió i tot el cor ja en podeu veure el resultat. Ah i també mooooolta paciència perquè sis nens a la mateixa taula...
    Crec que és una experiència molt enriquidora pels nens. Molt recomable.
    Moltes gràcies Raquel per la feina ben feta i moltes felicitats als nens pels seu treballs

    ResponderEliminar
  7. Ja es veu que va ser genial! Felicitats!
    Sílvia

    ResponderEliminar
  8. Felicidades!! Los niños se lo pasaron pipa pero seguro que tu tambien!!!

    Les ha quedado un trabajo muy bien hecho. Son unos artistas!!!

    Felicidades y sigue adelante con la iniciativa!!

    ResponderEliminar
  9. i què bé que s'ho van passar! és genial fer manualitats amb els nens! jo els faig Belles Arts als nens de l'escola d'entre P3 I 2on, i m'encanta! disfruto més jo que ells!!!!! segur que tu t'ho vas passar genial! és súpergratificant!!!!! ja no m'enrotllo... que tinguis un bon any nou 2011 i que sigui millor que el passat! molta salut i felicitat!!!!!! petonets***

    ResponderEliminar
  10. La veritat és que heu fet un bon equip. L'experiència personal de la laura es que segur que vol repetir en quan montis un altre. Moltes gràcies per la dedicació, per la paciència i la il.lusió en fer-ho.
    Petonets

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...