6/10/10

Preparació

Aquests dies he estat treballant un mega MA per una GRAN AMIGA, el millor és que he tingut una gran col.laboradora, la Mònica i en el darrer moment fins i tot la meva mare es va apuntar a això de cosir paperets, va ser molt divertit. Aiss que m'oblidava les Evas també hem van ajudar!!!! Un dels comentaris que em va fer més gràcia, va ser de ma mare, que sempre està cosint roba, i em va dir: a mí no em queda tant bé com a tú aquestes cantonades !!! jejejejeje a una se li dona molt bé la roba i a l'altre el paper.


                                        

Però els dies passen i la data s'acosta, així que tots a escriure una part, i a col.laborar en el que es pugui:Durant aquests dies penjaré les fotos del MA, però em feia molta il.lussió de compartir aquests moments previs.

7 comentarios:

 1. Ha sido un trabajo muy especial para tí, le has dedicado muchas horas, le has puesto todo tu amor, cariño, ternura... Estoy convencida que te ha quedado precioso y a la persona le habrá emocionado muchísimo... ¿pero todo lo que había por el medio durante la preparación es necesario??? Jejeje

  Tengo muchas ganas de verlo.


  Un besito!!!

  ResponderEliminar
 2. ondia tú!!!! treball en cadena!!!! jiji vaya que si ha de ser una GRAN AMIGA, per muntar aquesta paradeta de coses d'scrap al menjador de casa! tota la família involucrada! així m'agrada! juajuaj ja tinc ganes de veure'l i a tu suposo que també d'aqui un mes, oi??????

  ResponderEliminar
 3. Mare meva! Quin projecte més meravellós s'està coent... Veig que tens molt poder de convocatòria ;-) M'encanta la preparació d'aquest treball! Jo he de fer una cosa per una amiga perquè cumpleixi un any rodó i no tinc idees... :( A veure si ben aviat ve la inspiració perquè m'urgeix... Petonets i FELICITATS per la feina feta!

  ResponderEliminar
 4. Què xulo!! el millor sens dubte són les estones compartides, ho recordaràs sempre que vegis aquest treball. Felicitats!
  Ptns!

  ResponderEliminar
 5. Menuda colaboración has tenido!!!!!toda la familia colaborando y todo por medio, seguro que lo habéis pasado bomba y habrá quedado estupendo, ya tengo ganas de verlo.
  Un abrazo.

  ResponderEliminar
 6. Que xulo!!!!, es genial treballar en equip. Jo ho faig tot sovint amb les meves tietes i ens ho passem d'allo més bé.
  Petons

  ResponderEliminar
 7. q divertit!!! ja tinc ganes de veure com ha quedat l'àlbum!!!! quina intriga!!!! ensenya-li aquestes fotos a la teva GRAN AMIGA, així sabrà encara més lo important q és per vosaltres!!!!

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...