13/9/10

100 % Santi


Aquest àlbum els vaig fer, fa un temps, pel meu amic Santi que feia 41 anys. La portada volia que es veiés sèria, i que no tingués res a veure amb tots els colors interiors. Cada pàgina té el seu color i us asseguro que no tenen res a veure amb la portada. La veritat és que en vaig gaudir molt de fer-lo, perque com que m'ho vaig pendre amb calma i sense data, doncs em vaig poder dedicar una mica més i vaig provar alguna tècnica. Com el marc pintat en blau i purpurina, els cosit al paper i a les fotos, tags amagats, bé el que em va vindre de gust en aquell moment. També vaig fer servir una mica de glimmer mist.

Aquí us deixo unes fotos dels interiors, els textes com eren personal els he esborrat:Aquí una mica de glimmer i paper trencat.En aquesta els detalls eran de color blau, el marc amb purpurina, i la xarxa.

Una de les meves favorites, de color rosa i verd amb el cosit  m'ho vaig passar gènial.


Aquesta també em va agradar molt, pel color, pel cosit i per la clau.


Aquesta verda i amb una petita pàgina interior per poder afegir tot un recull de fotos petitones dels moments més divertits.

Com que li agrada tant escriure i a més ho fa molt bé, per Sant Jordi ens va fer un conte a les noies del grup, que som les 5 floretes que l'envolten. I la pàgina intermitja que s'obre, el paper que vaig fer servir amb lletres sobre paper kraft.


Aquí predomina el groc, i són detalls de moments amb moltes rialles, viscuts amb alguns dels amics del grup.En aquesta hi ha una porta que amagada una foto i un tag també amagat a l'estructura.  A l'altre com que continua amb la descripció doncs festa Grease de pares, mares i fills.

Per fer aquesta pàgina, no us podeu imaginar el que em va costar tocar aquests colors uisss el que s'arriba a fer pels amics jejejeje.
I ara sí que no escric més que al final us aborrireu jejejeje. Només em resta una cosa i és donar-vos les GRÀCIES pels vostres comentaris.

11 comentarios:

 1. Ostres, quina feinada Raquel! T'ha quedat xulíssim! és un detall maquíssim, segur que ell estarà encantat de tenir-te com a amic! Ptnets*

  ResponderEliminar
 2. Quina feinada!!!! t'ha quedat preciós, segur que s'emociona al rebre'l.
  Ptns

  ResponderEliminar
 3. 100% único, maravilloso y especial.

  Es un regalo muy especial. Santi seguro que se quedó encantado al verlo.

  Un besito!!!

  ResponderEliminar
 4. Mare meva cuantes págines!, molt treballat.
  Petons

  ResponderEliminar
 5. QUÉ CURRADA!!!
  Te ha quedado chulísimo, seguro que le habrá encantado.
  Un abrazo.

  ResponderEliminar
 6. Quantes pàgines i quants detalls! És una passada!
  La página de Vitamines també m'agrada molt.
  Una abraçada. Sílvia

  ResponderEliminar
 7. M'encanten els detalls usats en cada pàgina, les tèniques utilitzades i la varietat de colors :) Molt bona feina. FELICITATS!!

  ResponderEliminar
 8. Jo sóc l´afortunat que va rebre el regal. Ús ben asseguro que em vaig emocionar molt quan me´l va donar perquè va ser totalment inesperat.
  Com podeu veure és molt bonic però el que més valoro és la feinada que va tenir per fer-me l´àlbum. Un regal així no té preu. Moltes gràcies Raquel. T´estimo molt!!!

  ResponderEliminar
 9. Caram, Raquel! quina graaan feinada!!!! espero q el sr. Santi sàpiga el q representa, i t'ho agraeixi com cal!

  A part d'això, t'ha quedat molt bé, a mi tb m'agrada la pàgina rosa i verda, i la de les floretes tb!

  ResponderEliminar
 10. Moltes moltissimes gràcies pels vostres comentaris. Estic encantada que us hagi agradat.

  Petonets,

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...