9/7/10

Un sobre per a mi


L'Alícia em va fer pensar amb això de les modes, de les rebaixes i mireu, finalment vaig pensar: què carai, ara mateix em fa més il.lu comprar-me cosetes d'scrap que una samarreta. Així que he alterat un sobre on hi aniré afegint el que NO em gastaré a les rebaixes i quan em vingui de gust alguna coseta especial d'scrap ARRASSARÉ, com diu la meva amiga Marta (amant de les rebaixes i de les compres en general jejejejeje).

Alícia me hizo pensar en esto de las modas, las rebajas y mira, al final pensé: si total lo que ahora me hace más ilusión es comprarme cositas para scrap, más que una camiseta. Así que he alterado un sobre donde iré guardando todo lo que NO me gastaré en las rebajas y cuando me venga de gusto alguna cosa especial de scrap ARRASARÉ, como dice mi amiga Marta (amante de las rebajas y de las compras en general jejejeje)


He fet servir Glimmer Mist !!! uffs que valenta jajajaja aiss que em costa encara, en fin poquet a poquet. I distress taronja, i biennnnn una altre vegada paper trencat aiss com m'agrada !!!

He utilizado Glimmer Mist !!! uffs que valiente jajajajaja. Aisss mira que me cuenta todavía, en fin poco a poco lo conseguiré. Y distress naranja, y biennnnnnnnn otra vez un papel roto aiss como me gusta !!!

I pel darrera un 100 % feliç, què és com em sento quan estic amb els meus paperets.
Y por detrás un 100% feliz, que es como me siento cuando estoy con mis papelitos.

8 comentarios:

 1. jijijiji! quina gràcia haver pensat amb mi i les rebaixes!!!! i t'he de dir que tu tb em vas inspirar en el detallet que estic acabant pel bateig d'una nena al qual vaig convidada demà. Ja el veuràs! l'únic que jo només n'he fet "un" i no "tropecientols mil" com tu vas fer per l'OScar!!!!!

  ResponderEliminar
 2. Ainssssssssss que a totes ens passa el mateix...scrap, scrap i scrap..ejje molt bona idea!!! un sobre preciós...
  Petons

  ResponderEliminar
 3. Me sumo a todas, yo también gasto más en scrap que en otras cosas.
  Que vienes a Sant Llorenç??????
  me tienes que hacer una visita!!!!
  Te paso mi correo, si quieres me pasas el tuyo y te doy mi teléfono, por si te da tiempo me avisas y nos vemos ¿vale?
  Un abrazo.
  mariangeleshg55@yahoo.es

  ResponderEliminar
 4. No sé qué problema tengo, es la segunda vez que me pasa, me salen los comentarios por duplicado.

  ResponderEliminar
 5. Jaja! a mi també em pasa, desde que vaig tenir a la nena, cada cop em comprava menys roba per a mi i més per a ella, però ara amb l'Scrap, és la ruina total, ufff! fa més que no vaig de rebaixes!!!
  El sobre t'ha quedat monísim amb aquests papers trencats!

  ResponderEliminar
 6. T'ha quedat genial el sobre. A part, és una molt bona idea per anar estalviant pel tema d'Scrap més que res pq si no un s'arruina ;-)

  ResponderEliminar
 7. Jajajajaja! jo crec que ens passa igual a totes!! genial la idea del sobre, t'ha qudat xulíssim!!
  Ptns!

  ResponderEliminar
 8. ja, ja veig que totes fem igual! Tot per l'scrap! Molt bona idea el sobre.
  Una abraçada. Sílvia

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...