28/7/10

Inacabat


Aquest va ser el meu primer contacte amb l'scrap, la Mireia em matarà, però no he pogut acabar-lo ja fa un any i l'única cosa que li he afegit ha sigut la cinta ondulada i els botonets. Jo crec que va ser tanta la informació que hi vaig rebre en el primer contacte amb aquest món que em vaig atabalar. Ella diu que algun dia l'acabaré però per més voltes que li dono crec que finalment és quedarà així.

Este fue mi primer contacto con el scrap, Mireia me matará, pero no he podido acabarlo y ya hace un año !!! Lo único que le he añadido ha sido la cinta ondulada y los botones. Yo creo que fue tanta la información que recibí en el primer contacto con este mundo que me saturé y no supe por donde continuar. Ella dice que algún día la acabaré pero por más vueltas que le doy creo que al final se quedará así.

5 comentarios:

 1. T'ha quedat molt maco. Crec que li falta alguna coseta entre les dues fotos... per què no fas un marc de color lila com has fet d'altres colors a les fotos i allà li escrius el Journaling en plan el dia que ... va estrenar un nou got etc. Només és una idea. Ah i com a títol posaria el nom del nen amb la data. Espero haver-te ajudat :)

  ResponderEliminar
 2. i falta un títol! per lo demés, els papers són el suficientment llampants com per cridar l'atenció i no necessitar res més si no vols, Raquel!

  ResponderEliminar
 3. estic amb la Laura!!! només li falta posar un títol i la data!!!!!

  ResponderEliminar
 4. Sabes que lo mio es el mundo digital... pero estoy con Laura, sólo un título!!! Pero de todas formas, como siempre perfecto.

  ResponderEliminar
 5. Moltes gràcies noies, pels vostres comentaris, crec que s'em va creuar tanta la pàgina... que ni idea de títol, aniré pensant en un i a veure si aconsegueixo acabar lo inacabat jajajaja.

  Petonets a totes

  ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...