18/6/10

Oscar



Aquets treball ha sigut un encàrrec pel bateig d'una molt bona amiga, en total 25 minis. No diré que no hagi sigut una feinada però, la veritat, quan finalment veus el resultat i veus la cara de qui li fas, encara et plena més de satisfacció. És un treball molt lent, perquè mai millor dit, és un treball 100% fet a ma.
Este trabajo ha sido un encargo para el bautizo de una muy buena amiga, en total 25 minis. No diré que ho haya sido una currada pero, la verdad, cuando al final ves el resultado y ves la cara de quien se lo haces, aún te llena más de satisfacción. Es un trabajo muy lento, porque nunca mejor dicho, es un trabajo 100% hecho a mano.


He gaudit de la companyia de les amigues que m'han ajudat a fer les galgues de les lletres, a retallar els ornaments, a passar fils... Total que no em puc queixar, perque pobretes, les he fet tornar bojes per culpa de les meves maníes perfeccionistes... Que hi farem cadascú és com és jejejejeje.
He disfrutado de la compañía de las amigas que me han ayudado a hacer las galgas de las letras, a recortar los adornos, a pasar hilo... Total que no me puedo quejar, porque pobrecillas, las he vuelto locas por culpa de mis manías perfeccionistas... Qué le vamos a hacer, cada uno es como es jejejejeje.

Ara us deixo que opineu, tots són diferents, tot i que, això sí, la idea general era la mateixa. Espero que us hagi agradat.
Ahora os dejo que opineis, todos son diferentes, aunque la idea general era la misma. Espero que os haya gustado.


Aquest és el que m'he quedat jo, va ser el prototip, però com que l'envellit els hi va xocar una mica doncs  "me lo quedo" jejejeje total a mí també m'havien de regalar un, així que em quedo amb el primer.
Este es el que me he quedado yo, fue el prototipo, pero com lo del envejecido les chocó un poco pues "me lo quedo" jejejeje. Total a mí tambien me iban a regalar uno, así que me quedo con el primero.


Com canvia el primer als definitius no ? Ara això sí cadascú té el seu encant, vist per mí es clar.
¿Cómo cambia el primero a los definitivos no? Eso sí cada uno tiene su encanto, desde mi punto de vista.

Millor no us dic els mesos que porto amb ells, es clar a estonetes nocturnes, de diumenges tardes, de migdies abans que sortin els nens, doncs sí una mica de temps he necessitat. Però les xerrades, la companyia els cafetons a casa no tenen preu. I si a demés els hi agrada millor que millor. Avui li hem donat un nom "La teràpia que va aprofitar una amiga" jejejejeje. (Jo terapia scrap, amiga amb recordatoris) I com a sorpresa, em regala un penjolls Pandora més mooooonossssssssss.
Mejor no os digo los meses que llevo con ellos, claro a ratitos nocturnos, de domingos por la tarde, de mediodías antes de que salieran los niños, pues sí un poco de tiempo he necesitado. Pero esas charlas, la compañía, los cafetitos en casa no tienen precio. I si encima les gusta pues mejor que mejor. Hoy le hemos puesto un nombre "La terapia que benefició a una amiga" jejejeje. (Yo terapia, amiga recordatorios bautizo) Y  como sorpresa me regala unos colgantitos Pandora más moooooonoooosssss.


Moltes gràcies Eva ( la mamà) i moltes gràcies Silvia !!!!!


8 comentarios:

  1. Pero que maravilla!!!
    Te ha quedado chulísimo!! Es súper original, tierno, dulce... Qué bonito!!!!

    ResponderEliminar
  2. noia se't felicita!!!!!! quina feinada! però val la pena, oi? t'ha quedat molt bonic, d veritat!

    ResponderEliminar
  3. caram, Raquel!!!!!!!!!!!!!!!!! quina currada mes grossa!!! espero q els hagi agradat moltissim!!! amb quin material has fet les lletres?

    ResponderEliminar
  4. Moltes gràcies noies !!! La veritat és que estic molt contenta del resultat.
    Les lletres les he tallat en cartrò i no sabeu la quantitat de puntes de cutter que he trencat jajajajaja. Però és molt bonic. Això sí, si el nen s'hagués dit GONZALO como que no ehhh més de 5 lletres impossible. Que després s'han de folrar per les dues bandes....

    Petonets

    ResponderEliminar
  5. Fantástico Raquel!!!!!! te han quedado preciosos!!!!!
    Menudo trabajo recortar y forrar tantas letras, ya pueden estar contentos.
    Felicidades, me gusta mucho
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  6. Ostres Raquel! Aquests àlbums son una currada i tu n'has fet 25!!! No m'ho puc ni imaginar...encara estic flipant perquè a sobre t'han quedat preciosos!!!

    ResponderEliminar
  7. Quina feinada! I quin fart de retallar! però t'han quedat molt macos. És un regal que no té preu.
    Sílvia

    ResponderEliminar
  8. Hola noies...jo sóc la mare del famós Òscar...que puc dir a tanta feinada, 100% fet a mà, però tot per la Raquel, ha mimat cada detall, no tinc paraules d´agraïment.., ni penjolls de pandora per regalar, per tal de poder agraïr tantes hores dedicades al meu fill.
    Es constant, perfeccionista...i el millor de tot...molt bona amiga...
    Tambè tinc que agraïr a la nostra amiga Silvia, que ens ha ajudat...i tot i que no li queda temps lliure per res...i el poc que ha tingut ha esat per ajudar.me...Mil gràcies SIlvia...a tu Raquel el mateix...han quedat preciosos...i sense vosaltres no ho haguès pogut aconseguir...
    Raquel continua així...la teva cunyada Sonia es una artista en el tema digital, però tu en les manualitats...FELICITATS..!!!
    Molts petonets...i gràcies.

    EVA

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...