11/6/10

Nets



Aquest penjador amb les fotos dels nets l'he fet per la meva mare. La base és un mini àlbum standard de Blokum. Per una cara és estiu, així que imatges de piscina !!! Folrada amb els papers de Basic Grey Sugar Rush els trobo molt macos. També he fet servir la cinta de boletes blanca a cada quadre, una miqueta de paper trencat, flors de Prima...

Este colgador con las fotos de los nietos se lo he hecho para mi madre. La base es un mini album standard de Blokum. Por una cara es verano, así que las imágenes de piscina !!! Está forrado con los papeles de Basic Grey Sugar Rush, los encuentro muy bonitos. Tambien he utilizado la cinta de bolitas blanca en cada cuadro, un poquito de papel roto, flores de Prima...


I per l'altre cara doncs és hivern !!! Així que imatges de muntanya, aquí els he folrat amb papers de The girls paperie col.lecció On holiday. No hi he posat gaire ornamentació, però es que trobo que no calia. Ahhh m'oblidava he fet servir la tècnica d'un tutorial de la Mireia que simulava fulls de llibreta amb la crop-a-dile.

Y por la otra cara es invierno !!! Así que las imágenes de montaña, aquí lo he forrado con papeles de The girls paperie colección On holiday. No he puesto mucha ornamentación, pero me parece que no le hacía falta. Ahhhh me olvidaba he aplicado la tècnica de un tutorial de Mireia que simulaba las hojas de libreta con la crop-a-dile.

6 comentarios:

  1. És molt molt molt maco!!!! Una idea genial per aprofitar les dues bandes!!!

    Xulo xulo xulo!!!!

    ResponderEliminar
  2. Muy original, y un resultado estupendo!!!!!
    Ya me imagino lo contenta que estará la abuela.
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  3. què mono! segur que a la iaia li cau la baba...

    ResponderEliminar
  4. Aquest és el que ens vas explicar fent el cafè, oi? T'ha quedat super maco, a més, ja et vaig dir que em semblava una idea molt original per aprofitar d'una altra manera el suport del àlbum! M'apunto la idea perquè m'encanta!!!

    ResponderEliminar
  5. ei! gràcies per la teva opinió! ah! i crec que per posar el teu mail has d'anar a: escritorio - editar perfil - i allí posar el teu mail!!!

    ResponderEliminar
  6. És fantàstic! Molt original i les fotos són molt maques.
    Salutacions. Sílvia

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...