28/5/10

Nois


Aquí està el LO fet amb retalls de la pàgina de sprays. El resultat és molt maco, la veritat és que m'ha fet una mica de peneta trencar la pàgina, no sabia quin trosset agafar...uff i quina foto poso... uff... Que hi farem sòc una mica indecisa i miro, remiro, torno a mirar, aquesta no, aquí no ..... i finalment AQUESTA SÍ , AIXÍ PEGA PEGA !!! abans no m'empenedeixi.... La Meri avui ha quedat sorpresa de que ho enganxès a classe, normalment faig plantejament però acabo els deures a casa. Així doncs estic molt contenta amb el resultat, tant que no m'he pogut esperar a demà i fer la foto amb sol.

Aprofito aquesta entrada per donar-vos les GRÀCIES pels vostres comentaris, que m'animen molt.

Aquí está el LO hecho con trozos de la página de sprays. El resultado es muy bonito, la verdad és que me ha dado un poco de pena romper la página, no sabía que trozo coger... uffs y qué foto pongo ... uff. Qué le vamos a hacer soy un poco indecisa, miro, remiro, vuelvo a mirar, esta no, aquí no .... i por fin ESTA SÍ, ASÍ PEGA PEGA !!! Antes de que cambie de opinión... La Meri, hoy se ha sorprendido al ver que lo pegaba en clase. Normalmente hago el planteamiento pero acabo los deberes en casa. Así que estoy muy contenta con el resultado, tanto que no me he podido esperar a mañana para hacer la foto con sol.

Aprovecho esta entrada para daros las GRACIAS por vuestros comentarios, me alegran mucho.

3 comentarios:

  1. Ara ja et segueixo Raquel... el que fan le trobades d'scrap ehh. Molt xulo el LO. Fins aviat. MARIETA

    ResponderEliminar
  2. Felicidades!!!! Por acabar los deberes en clase, disfrutar tanto con lo que haces, hacernos felices a nosotros con tus creaciones.... Enhorabuena, en trabajo DIEZ.

    ResponderEliminar
  3. Hola Raquel! he estat mirant tots els teus treballs i m'agraden molt!. El teu eltisl ytan alegre y ple de color, sense ser gens recarregat, m'encanta!
    Fins aviat. Sílvia

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...