6/6/14

LO: Natural

Bon dia !!!
Avui estic moolt contenta, perquè tornem a reprendre el que ens vam haver de veure obligades a aturar. Sí, sí l'Alícia i jo tornem, uns mesos més tard, a reprendre el que va sortir d'aquella conversa, ainss per a qui no sap de què parlo... podeu veure la primera entrada aquí.
Hoy estoy muy contenta, poque volvemos a retomar lo que nos vimos obligadas a parar. Sí, sí Alícia y yo volvemos, unos meses más tarde, a retomar lo que surgió de aquella conversación, ainss para quien no sepa de que hablo...podéis ver la primera entrada aquí.

Per aquest mes, la proposta que ens vam fer va ser:  pàgina monocromàtica. Jo he triat el blanc, i la veritat que per fotografiar...uffs és complicadet...i a sobre blogger l'ha enfosquit...
Para este mes, la propuesta que nos hicimos fue: página monocromática. Yo he escogido el blanco, que para fotografiar...uffs es complicadito... y encima blogger la ha oscurecido...

Dit això i contenta per començar, aquí va la meva pàgina per aquest mes:
Dicho esto y contenta por empezar, aquí va mi página para este mes:


Per fer la pàgina he aprofitat alguns dels hexàgons que hem van sobrar dels recordatoris del Ferran. I encara em queden un muuuuunt !!!! Una carpetilla de embossing amb forma d'hexàgons, perforadora de bordes, troquel hexàgon de Sizzix, abc i brads. Aaaah i paper vegetal decorat. La veritat és que hi ha un munt de tonalitats diferents de blancs !!!!
Para hacer la página he aprovechado algunos hexágonos que me sobraron de los recordatorios de Ferran. Y todavía me quedan muuchos!!! Carpetilla de embossing con forma de hexágonos, perforadoras de bordes, troquel hexágono de Sizzix, abc y brads. Aaah y papel vegetal decorado. La verdad que hay una gran variedad de tonalidades de blanco!!!

Els detalls:
Los detalles:


La part central, el cos de la pàgina, està fet a base de capes de paper, de difentes gruixos. La  nota de color és per la fotografia, que m'encanta és ell al natural tal qual ♥
La parte central, el cuerpo de la página, está hecho a base de capas de papel, de diferentes gruesos. La nota de color es para la fotografia, que me encanta es el al natural tal cual ♥

Una confersió, m'ha agradat remenar per buscar tot el que tinc d'un mateix color, és com anar de botigues al teu scraproom...
Una confesión, me ha encantado buscar todo lo que tengo de un mismo color, es como ir de tiendas por tu scraproom...



Fins aquí l'entrada d'avui, i ara us convido a veure la pàgina de l'Alícia poder fer clic aquí
Ahh i si us animeu a provar ens agradarà veure el vostre color monocromàtic!!!

Hasta aquí la entrada de hoy, y ahora os invito a ver la página de Alícia podéis hacer clic aquí.
Ahh y si os animáis a probar nos encantará ver vuestro color monocromático!!!


Bon cap de setmana!
¡Feliz finde!

25 comentarios:

  1. Me encanta, Raquel!. Es increíble lo bien que puede quedar una página toda de blanco!. El otro día lo ví en un blog, en ese caso era una tarjeta toda de ese color y el resultado era genial!
    Besitos y feliz fin de semana!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Me alegra que te haya gustado Charo !!!! Creo que no será la última que haga porque, me lo he pasado pipa buscando cositas del mismo color... así que a probar con otros, cuando la foto me lo pida ;-). De momento el blanco que el resultado en directo me ha encantado. Y la foto se la merecía ;-). Petonets

      Eliminar
  2. Wow Raquel, un LO espectacular. últimament ja he vist algun altre treball monocromàtic així en blanc, i la veritat és que els resultats, genials!!! i és veritat que color blanc, de seguida està dit oi!? hi ha infinitats de tons blancs que és una passada!
    I m'ha fet gràcia xk segurament sense veure la foto del teu fill, ja hauria sabut que tu ets l'autora d'aquest LO! els hexàgons...aquest paper mig transparent/vefetal amb topets...i les fulles, que no podien faltar! hehehe....un resultat fantàstic Raquel, un cop més t'he de felicitar!!! (ara ve quan et poses vemella? ;-) hehehe...ptnts wapa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moooltes gràcies Anna !! Sí sí els hexàgons, fulles i vegetal....estan mooolt presents darrerament oi? I el que sortiran perquè m'encanten !!! De nou moltes gràcies guapi !!!

      Eliminar
  3. Molt molt xulo Raquel!!! ja he vist també el de l'Alícia! :)

    ResponderEliminar
  4. Molt maco Raquel! I molt bona idea aquesta que heu tingut amb l' Alícia :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moooltes gràcies Jéssica, la veritat és que la vam tenir fa uns mesos però es va haver d'aparcar, però arriba un dia en què toooot torna a la normalitat :-) Petonets

      Eliminar
  5. Una pàgina preciosa Raquel!! És sorprenent com una mateixa tonalitat ofereix tants matissos! Un LO rodó!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí Sònia la veritat es que a mí també m'ha sorprès molt, i la foto, en aquest cas, és la protagonista a tope oi?

      Eliminar
  6. Que trabajo tan fino y tan delicado. Me encanta!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Menos mal que la oscurece blogger porque aún así se ve clarísima, un trabajo muy fino...aunque no sé por qué me sorprendo, genial como siempre ;) Un beso! (Antes borré el comentario porque tal y cómo lo escribí quería decir lo contrario, menos mal que me di cuenta!)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí sí Sr. blogger me ha oscurecido mi blanco impoluto jijijiiji. En fin que me alegra un montóooon que te haya gustado guapa !!!

      Eliminar
  8. Un treball delicat i preciós!!!! Un*

    ResponderEliminar
  9. Me encantan los colores, me encantan los trabajos coloridosy vibrantes aunque no sería capaz de hacerlos (creo) y me quedo con lo más vintage y los tonos oscuros pero esta página monocromática ¡Me encanta! Es tan elegante y parece sencilla (aunque de sencilla no tiene nada porque ahí andan todos los detallitos) pero muy limpia, muy fresca, muy... natural, como la foto de tu niño con ese gesto que tú reconoces y dices que es muy suyo, no es el típico "posado". Es estupendo que Alicia y tú retomeis el proyecto ♥ El formato LO siempre me ha parecido difícil pero cuando alguno sale así de bonito, enseguida pienso en él como en un cuadro de esos que de verdad gusta tener en las paredes de casa ;) Besitos de domingo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ooooh muchísimas gracias Tana por tus palabras !! En casa, suelen decorar los LO un rinconcito, cambiandolos según temporada y momento. A este en especial le tengo mucho cariño y eso que está recién estrenado, pero como tu dices, esta foto que no es posado... me encanta... Me alegra mucho que te haya gustado la página !!!!!!! De verdad Tana !! Un beso enorme!

      Eliminar
  10. Que xulo Raquel! És molt difícil fer un layout només blanc i que llueixi, però tu ho has aconseguit! un treball preciós!
    petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mooltes gràcies Ariadna !! La veritat és que estic encantada amb el resultat.

      Eliminar
  11. una preciosidad!!! me encanta tan blanquito!! yo también tengo pendiente hacer uno en blanco.

    ResponderEliminar
  12. Ualaaa Raquel!! M'acabo d'enamorar!! Quina meravella de LO, pura elegància, no li falta res, no li sobra res, quin equilibri més perfecte!! I la foto que pren tota la importància... fantàstic! I el nen, guapíssim!! (S'assembla molt a tu no?? :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moooooltes gràcies Marta, me n'alegro molt que t'hagi agradat, i sí trobo que aquesta composició en blanc li dona mooolta força a la foto. Ainss sí que diuen que ens assemblem ;-)

      Eliminar
  13. que complicat el blanc!!! t'ha quedat molt tendre, suposo que el color ajuda! però a la vegada té molta vida i mira que això encara és més difícil amb un únic color! vamos, que t'ha quedat super bé! vaig a veure l'Alicia!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...