3/4/14

Tallers a l'abril

Bon dia !!!

Avui us informo dels tallers que impartiré aquest mes a Grap/pa, alguns són per aquest cap de setmana !!! 

Temps de primavera:
Es tracta d'un mini àlbum que tancat és una capseta, i quan l'obres, ens trobem un mini àlbum integrat a la capseta, amb doble apertura. Uns papers molt però que molt bonics per treballar, que ens recorden els colors de la primavera i als moments de picnic que convida aquesta estación.
Se trata de un mini álbum que, cerrado, es una caja, i cuando lo abres, encontramos un mini álbum integrado en la caja, de doble abertura. Unos papeles muy pero que muy bonitos para trabajar, que nos recuerdan los colores de la primavera y los momentos de picnic que nos invita esta estación.


Quan ?
Divendres 4 d'abril de 16:30 a 20:00



Captures:

Però res és el que sembla, així està tancat i quan l'obres.... ens trobem amb tres mini àlbums difenents, la veritat és que m'encanta com ha quedat i els papers i els troquels el fan més bonic encara, no us sembla ? Treballarem l'estructura des de 0 i ens divertirem amb la big shot !!!
Pero nada es lo que parece, así está cerrado pero cuando lo abres... nos encontramos con tres mini álbums diferentes, la verdad es que me encanta como ha quedado y los papeles y troqueles lo hacen más bonito¿ no os parece ? Trabajaremos la estructura desde 0 y nos divertiremos con la big shot !!!


Quan?
Dissabte 5 d'abril de 10:00 a 13:30


M'agrada:
Un mini-àlbum allargat, on poder afegir les fotografies i escriure el que ens agrada. Per a mí un mini molt especial, molt net, on farem servir a tope la big shot, on farem les nostres butxaques per poder amagar el nostre escrit però donant-li una mica de sorpresa... Troquels i mooolt de setiments !!! Més detalls aquí
Un mini-álbum alargado, donde poder añadir las fotografías y escribir lo que nos gusta. Para mí, un mini muy especial, muy limpio, donde haremos servir a tope la big shot, donde realizaremos nuestros bolsillos para poder esconder nuestro escrito, pero dándole un poco de sorpresa... Troqueles y mucho sentimiento !!! Más detalles aquí


Quan?
Divendres 11 d'abril de 16:30 a 20:00


Juga i crea amb tintes:

Treballarem amb les tintes en spray,  les tintes distress i acríliques, per crear les nostres pàgines, tot fent servir diferents materials per jugar amb el fons. També farem relleus i textures amb diferents materials. I tot això ho enquadernarem amb roba que prèviament decorarem !!! Un taller per embrutar-se les mans !!!
Trabajaremos con tintes en spray, tintas distress y acrílicas, para crear nuestras páginas, haciendo servir diferentes materiales para jugar con el fondo. También realizaremos relieves y texturas con diferentes materiales. Y  todo esto lo encuadernaremos con tela que previamente decoraremos ! Un taller para ensuciarse las manos !


Quan?
Dissabte 12 d'abril de 10:00 a 14:00



Feliç dijous
Feliz jueves

2 comentarios:

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...