28/4/14

Fira Handmade: La crònica

Bon dia !!!

Avui ho dic amb mooolt poqueta veu, deu ser que aquests dies no he parat de xerrar ? Doncs sí sí segur que ha sigut per això, però és que és tan divertit trobar-te amb amigues scraperes, amb alumnes, conèixer de noves, donar a conèixer el teu hobby... En fi que, a la fira Handmade , he passat uns dies mooolt especials !!!
Hoy lo digo con poca voz. ¿Será porque estos días no he parado de hablar? Pués sí, sí, seguro que ha sido por eso, pero es tan divertido encontrarte con amigas scraperas, alumnas, conocer a personas nuevas, dar a conocer nuestro hobby... En fin que, en la feria Handmade, he pasado unos días muy especiales !!! 




Tot comença preparant l'stand, cada cosa al seu lloc, o més aviat, trobar un lloc per a cada cosa. I llavors... li toca el torn al meu scrapcorner, queda bé dit així oi ?? El que en català seria la meva taula per resoldre dubtes i ensenyar una mica el que podem fer amb la big shot, amb les tintes, una taula per petits tastets de materials i eines !!!
Todo empieza preparando el stand, cada cosa en su sitio, o más bien, encontrar un sitio para cada cosa. Y luego... le toca el turno a mi scrapcorner, ¿queda bien así? Vamos lo vendría a ser la mesa para resolver dudas y enseñar un poco de lo que podemos hacer con la big shot, con las tintas, una mesa para mostrar diferentes materiales y herramientas !!!




Primer dia de fira, i només començar...SORPRESA !!! Em pregunten si em poden gravar !!! Uiss quins nervis, preparats ?? Gravant !!!
Primer día de feria, y nada más empezar... SORPRESA !!! Me preguntan si me pueden grabar !!! Uisss que nervios...¿Preparados? ¡Grabando!



I finalement, aquest va ser el que es va emetre a les notícies de TV3, ho podeu veure clicant la imatge:
Y finalmente, esto fue lo que se emitió en las notícias de TV3, lo podréis ver pinchando en la imagen:


Un cop em vaig refer dels nervis passats, vaig continuar a la meva taula saludant, explicant... En fi, gaudint de la fira !!!! Si es que m'ho passo genial !!! A veure si em veieu ?
Una vez repuesta de los nervios pasados, continué en mi mesa saludando, explicando... En fin, disfrutando de la feria !!! ¡Si es que me lo paso genial! ¿A ver si me véis ?



Sempre em descuido de fer-me fotos ...malament... però aquest cop noooo!!! Amigues, alumnes, companyes de hobby, i algunes noies que ens veiem pel facebook i que ara he pogut conèixer en persona i riure moolt amb elles !!!
Siempre olvido hacerme fotos... muuuy mal... pero esta vez noooo !!! Amigas, alumnas, compañeras de hobby, y algunas chicas que nos teníamos vistas por el facebook y que ahora nos hemos podido poner cara y reír mucho con ellas !!!

 Segur que conèixeu més d'una cara oi? 
Aiii aiii i l'Alberto, que ara acabo de veure que he escrit en femeníiii !!!
Seguro que conocéis más de una cara ¿verdad?
Aiii aiii y Alberto, que me acabo de dar cuenta que he escrito en fermenino !!!


Amb les meves Silvies, la Laura que cada cop es fa més gran ....  Petits moments especials com  la gran alegria de tornar a compartir fira amb l'Alicia !!! I records d'un sopar súper divertit !!! Del qual em vaig descuidar de fer més fotos (sort per vosaltres ehhh)
Con mis Silvias, Laura que cada vez está más grande... Pequeños momentos especiales, como la alegría de volver a compartir una feria con Alicia !!! Y recuerdos de una cena super divertida !! De la cual me olvidé de hacer fotos (por suerte para vosotros ehhh )



Però tot s'acaba i l'stand de Grap/pa va quedar així de buit:
Pero todo se acaba y el stand de Grap/pa quedó así de vacío:


En definitiva, he gaudit moltíssim de la fira, he tingut la gran sort d'estar mooolt ben acompanyada, he conegut a persones apasionades per l'scrap... I tot gràcies a haver col.laborat amb Grap/pa en aquesta fira.
En definitiva, he disfrutado muchísimo de la experiencia, he tenido la gran suerte de estar muy bien acompañada, he conocido a personas apasionadas por el scrap.. Y todo gracias a haber colaborado con Grap/pa en esta nueva feria.

Gràcies a toooooots!!!
¡Gracias a todos!

33 comentarios:

  1. Jo que envidia!!! lo habeis pasado fenomenal, aunque menudo curro tienen las ferias eh?? estaréis agotados!!!! Yo estaré por Barcelona para Creativa de Mayo...ireis?? a ver si podemos vernos!!!! un besazo! por cierto estas wapisima!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No a Creativa no, pero estaría muy bien poder coincidir !! Así conocería a Candela !!!!!

      Petonets

      Eliminar
  2. Sempre és una alegria trobar-te pels saraos! Esperant que arribi el pròxim per compartir estonetes i somriures!
    Petonatzo!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ens agraden els saraos scraperils jajajaja !!!

      Petonets guapissima !!!!

      Eliminar
  3. Aaaaahhhhh!!!! Raquel quina fotoooo!!!!! ajajajajajaja. Ets una cronista sensacional. Encantada de veure't SEMPRE que baixo a fira. Un petonàs.

    ResponderEliminar
  4. Oleeeeeeee!!!!!! Una cronica espectacular!!! Com tot el que fas!!!! Què fariem sense la teva simpatia, alegria...i sense la teves mans i veu?????

    ResponderEliminar
  5. Genial compartir Fira, xerrades, entrepà i festa de pijames! Jajshsga

    ResponderEliminar
  6. Encantada de conocerte Raquel!!!! estamos en contacto!!! un besote guapi!!!!

    ResponderEliminar
  7. Qué chuli la crónica! !! I quin plaer formar part!! :-D

    ResponderEliminar
  8. Quina súper crònicaaaa!!! Nosaltres si que t'hem de donar les gràcies per compartir aquests dies amb nosaltres i per ajudar-nos!!! :) Ets un solete!!!! MUAAA

    ResponderEliminar
  9. Ei, quina crònica més estupenda!! Les fotos són genials!!! L'stand va quedar d'aalò més maco i després de parlar amb la Patricia em vaig girar per saludar-te però estaves liada i vaig pensar en passar més tard però malament perquè no vaig tornar a passar per allà i se'm va oblidar!!!
    Ptonets!!

    ResponderEliminar
  10. Felicitats per la crònica i les fotos! Estem en contacte ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina alegria saber que estas enganxada a l'scrap !!! Ens veiem aviat !!!

      Eliminar
  11. Una crònica fenomenal com totes les teves. I unes estonetes molt divertides amb tu. Com no ens agrada xerrar a cap de les dues! I aviat més. Petonets

    ResponderEliminar
  12. Mooltes gràcies a totes !!! Priscila ja ho saps ;-). Laura caaap problema !!!! Grap/pa i Esther guapes !!!

    Petonets

    ResponderEliminar
  13. Raquel, gallina de piel! Una crònica preciosa! I un súper plaer sortir a la foto amb tu! Muuaaks!!! Artista!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I jo encantada de coincidir i conèixer en persona a la teva princesa !!!

      Petonets,

      Eliminar
  14. como siempre geniales tus cronicas, se nota mucho en ellas hay mucho sentimiento y gran cariño por lo que haces, sencillamente muchisimas felicidades por ser como eres y muchas gracias por enseñarne tantas cosas de esta mi aficciònde yo recortaba y pegaba, y mira por donde he descubierto que se llama scrapbooking , y tu y mis buenas amigas Montse y Patri de GRAP/PA me ayudais a hacerlo un poco mejor cada dia ...


    ..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ooooh muchas gracias !!!! Tu sigue así, el nombre no importa, lo que importa es la ilusión con la que se hacen las cosas ¿verdad ? Y si te podemos ayudar pues mejor que mejor.

      Eliminar
  15. Catxis que no ens vam fer fotoooo....wenu, a la propera no me n'oblido! hahaha... contenta d'haver-te conegut personalment, i a punt a punt d'estrenar uns troquels nous a joc amb uns segells...molt xulos...que veuràs properament! ;-)
    Ptnts!
    Anna(Full d'Scrap)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aiii Anna tens tooota la raó, no ens vam fer cap foto !! A la propera seguuur !!! Ja en tinc ganes de veure que fas amb aquests segells a conjunt ;-)

      Petonets

      Eliminar
  16. Ohhhhh, quina crònica!!!!! Estaves estupenda!!!! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tuuuuu, que sempre és una alegria veure't i a l'Elena també !!!

      Eliminar
  17. Sempre és un plaer trobar-te i saludar-te i xerrar una estoneta, per curta que sigui! Ets una persona que desprèn mooolt bona energia. Un petonàs enorme guapaaaa!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Oooh Marta, moltes gràcies de veritat !!! Millor una estoneta que cap oi ?? A veure si a la propera tenim una mica més de temps !!! M'encanta xerrar amb tu !!!

      Petonets

      Eliminar
  18. Raquel como siempre da gusto leer tus crónicas por toda la emoción y pasión que pones, desde luego las fotos son fantásticas porque muestras los buenos momentos vividos en la Feria. Me encanta verte así y estar cerca tuyo.... y que entre las dos a Laura le estemos moviendo la ilusión por el handmade......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aiiisss mi Silviaaaaa !!! Que vols que et digui, si estic súper contenta de veure com t'estàs reenganxat al que vam començar juntes !! I el millor, que ho puguis compartir amb la Laura, i ja si anem trobant estonetes nosaltres seria genial !!!!

      Eliminar
  19. Qupe buen video!! felicitaciones por tu aparición en él!! Exitos en todas tus próximas ferias!!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...