17/3/14

Taller en Feria Scrap+: Capturas

Bon dia !!

La Feria Scrap+ cada cop la tenim més a tocar, i tinc la sort d'impartir tallers al meravellós espai Miramar. També em podreu trobar a l'stand de Grap/pa fent demostracions i assessorant en tot el que necessiteu. Així que si aneu a la fira, m'agradarà molt que saludar-vos en persona !!!
La Feria Scrap + Sitges está cada vez más cerca, y la suerte de impartir talleres en el maravilloso espacio Miramar. También me podréis encontrar en el stand de Grap/pa, haciendo demostraciones y asesorando en todo lo que necesitéis. Así que si vas a la feria me gustaría mucho saludaros en persona !!!

I ara us ensenyo una mica uno de los talleres:
Y ahora os enseño un poco uno de los talleres:


Però res és el que sembla, així està tancat i quan l'obres.... ens trobem amb tres mini àlbums difenents, la veritat és que m'encanta com ha quedat i els papers i els troquels el fan més bonic encara, no us sembla ?
Pero nada es lo que parece, así está cerrado pero cuando lo abres... nos encontramos con tres mini álbums diferentes, la verdad es que me encanta como ha quedado y los papeles y troqueles lo hacen más bonito¿ no os parece ?


Treballarem l'estructura des de 0 i ens divertirem amb els nous troquels d'AC i Lawn Fan, un álbum dels que ben segur tornareu a repetir !!!
Trabajaremos la estructura desde 0 y nos divertiremos con los nuevos troqueles de AC y Lawn Fan, un álbum de los que seguro volveréis a repetir !!!


Així que si us agrada i voleu passar una estona creant el vostre álbum...
Us hi esperem !!!
Así que si os gusta y queréis pasar un buen rato creando vuestro álbum...
¡Os esperamos!


Quan ?
Divendres 28 de març de 17:00 a 19:30
Viernes 28 de marzo de 17:00 a 19:30


Per reservar la vostra plaça, només cal que us poseu en contacte amb Grap/pa, per mail a: comunicacion@grap-pa.com o bé per telèfon al 932 323 213.
Para reservar vuestra plaza, podéis contactar con Grap/pa, por mail a: comunicacion@grap-pa.com o bien por teléfono al 932 323 213.


Feliç dilluns!
¡Feliz lunes!

7 comentarios:

  1. A mi m'agradaria molt anar-hi a fer aquest taller. Però abans m'agrdaria saber quan val?i com es fa el pagament.merci

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Verónica, tota la informació de reserves i preus ho trobaràs al link de Grap/pa, ho trobes al final de l'entrada. Me n'alegro que t'agradi !!! Qualsevol dubte, em pots enviar un correu i et contesto,

      Petonets,

      Eliminar
  2. Em sembla una estructura maquissima, i els colors... preciós!!
    Si no hi han imprevistos, et vindré a saludar dissabte!!!
    Una abraçada fins llavors!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Oooh què bé !!! Ara fa temps que no ens trobem !!!

      Petonets,

      Eliminar
  3. Molt maco Raquel, espero veure't i saludar-te.
    Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Sonia, em faria molta il.lusió, no ens coneixem en persona.

      Petonets,

      Eliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...