28/3/13

Art Journal: Explosió de colors


Aquestes pàgines les vaig fer seguint el "inspiration wednesday" de la Donna. La dificultat/diversió va ser aconseguir el efecte de les gotes amb les pastilles d'aquarel.les Jovi de tota la vida, sí sí aquelles de quan érem petites. Finalement ho vaig aconseguir però amb les seves complicacions. La pàgina de la dreta dedicada a l'inspiració i la pàgina de l'esquerra dedicada a la primavera i una mica a tot (this and that).

Estas páginas las hice siguiendo el "inspiration wednesday" de la Donna. La dificultad/diversión fue conseguir el efecto gotas con las pastillas de acuarelas Jovi de toda la vida, sí sí aquellas de cuándo éramos pequeñas. Al final lo conseguí pero con sus complicaciones. La página de la derecha dedicada a la inspiración y la página de la izquierda a la primavera y un poco a todo (this and that)

Bones vancances !!!
¡Felices vacaciones!

7 comentarios:

  1. m'agrada molt com ta quedat!!
    Es super maco! que tinguis bona vacances!!

    petonets

    ResponderEliminar
  2. Reflecteix totalment l'alegria de la primavera. I el que donen de si les pintures dels nens ... agafaré les de la meva filla :))).
    Bones vacances!!!

    ResponderEliminar
  3. m´agrada molt, es molt Raquel. Bones vacances!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Explosión de color! me encantan tantas manchitas :) besazos

    ResponderEliminar
  5. Quin dia més alegre! aquesta és la meva Raquel!

    ResponderEliminar
  6. que maco!!!!!!!!!! tant ple d'alegria i color, com tot el que fas!!!

    ResponderEliminar
  7. Ostres Raquel, quantes coses m'he perdut! Feia molt de temps que no em passava pel teu bloc i he vist que estàs molt treballadora i a més fent coses superboniques.
    M'agrada molt tot el que has fet últimament però he escollit fer el comentari en aquest post, perquè es el que més m'agrada, m'encanta el fons esquitxat de colors.
    Prometo visitar-te mes sovint, val la pena!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...