22/3/13

Art Journal: dies que no molen


De vegades tenim dies "que no molen" i com que darrerament, sento la necessitat de deixar-me anar amb les pintures, doncs per què no expressar en colors aquells dies foscos ??? I aquest és el resultat, el negre era protagonista, però de mica en mica una claror i més color. I per intentar canviar-lo, doncs amagant la foscor darrera el sac i deixar veure els texans, la puntilla blanca, i la beta cosida..  Els colors triats sense pensar gaire, que si no ... no m'haguès decidit encara.

A veces tenemos días que no molan, y como últimamente, siento la necesidad de dejarme ir con las pinturas (discretamente ehhh), pues ¿por qué no expresar con colores aquellos días oscuros? Y este és el resultado, el negro protagonitas, pero poco a poco va clarea y aparece el color. Y para intentar cambiarlo, escondiendo las zonas oscuras tras la tela de saco, dejando ver los tejanos, la puntilla blanca y la beta cosida. Los colores elegidos sin pensar, que si no... no me habría decidido todavía.

Una bona amiga em va dir: posa la data, i quan passi un temps et remires el journal i ja veuràs com t'agradarà veure els teus sentiments, ànims i el que et passava o vivies aquells dies. Doncs te tooota la raó, en tinc poques pàgines però és al.lucinant com canviem els colors segons els dies.

Una buena amiga me dijo: pon la fecha, y cuando pase un tiempo y vuelves a mirar el journal verás como te gustará observar tus sentimientos, ánimos y lo que te pasaba o vivías esos días. Pues tiene toooda la razón, tengo pocas páginas pero es alucinante cómo cambiamos de color según los días. 


Bon cap de setmana
¡ Feliz finde !

6 comentarios:

  1. Nena tens poques pàgines pero no vegis el que significan!!! està fantàstica i te molt a dir!!! ja veurás que ara amb la primavera canvia els colors!!!
    Petonets maca

    ResponderEliminar
  2. ostressssssss! sí que era un dia dolent sí! però segur que després de la pàgina et senties millor... això espero vaja!! tot i ser fruit de coses negatives, té molta força i té de dir que m'agrada!

    ResponderEliminar
  3. Has sabido expresar muy bien un día de esos que parece que todo sale al revés de como queremos que suceda. Tiene mucha fuerza tu página. Ese trozo de tela de saco casi parece pinchar... Ufff. Piensa que ya pasó y únicamente queda el recuerdo en tu página de tu AJ. Besos.

    ResponderEliminar
  4. Es genial poder dejarse llevar en dias grises, un resultado perfecto! besos

    ResponderEliminar
  5. M'encanta el post, tots tenim dies així, ho has plasmat molt bé!

    ResponderEliminar
  6. Aquesta no és la meva Raquel. Encara que tots tenim dies foscos! Demà serà millor!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...