28/2/13

Tallers de març !!


Bon dia !!! El març el tenim a tocar !!! És un més que m'agrada molt. Per què serà?
¡Buenas! ¡Marzo ya está casi casi aquí! Es un més que me gusta mucho. ¿ Por qué serà?

Avui us ensenyo els projectes que he preparat per als tallers de Grap/pa. Colors dolços, colors alegres, però colors sí sí, que en els temps que corren no ens poden faltar els colors i la seva energia. Espero que us agradi tan com a mí:
Hoy os enseño los proyectos que he preparado para los talleres en Grap/pa. Colores dulces, colores alegres, pero colores sí sí, que en los tiempos tan grises que corren no nos puede faltar el color y su energía. Espero que os gusten tanto como a mí:
Capseta Records
Divendres 8 de març de 16:30 a 20:00
Dissabte 23 de març de 10:00 a 13:30
Decorarem una capseta, amb uns papers molt dolços d'AC, primer tot un preparatiu de la capsa abans de pintar-la i tot seguit començarem a decorar-la. Farem servir la big shot, una mica d'embossing, tintes i roba de sac ainss quants dies que no el feia servir.
Decoraremos una caja de madera, con unos papeles muy dulces de AC, primero todo un preparativo de la caja antes de pintarla, y después a decorarla. Haremos servir la big shot, un poco de embossing, tintas y tela de saco !!! Ainss cuantos días que no lo hacía servir.

Family Love
Dissabte 9 de març de 10:00 a 14:00
Divendres 22 de març de 16:30 a 20:30
Un mini-àlbum amb pàgines desplegables i amb una estructura.... Farem els nostres complements, entintarem amb Distress sobre diferents materials, embossing, big shot i un munt de detalls més. Ah i enquadernarem amb la bind-it-all.  I.... una coseta més, que em fa moolta il.lusió:  farem servir la màquina de cosir !!! 
Un àlbum moooolt especial, he gaudit moltíssim preparant-lo. 
M'encanta el resultat !!!
Un mini álbum con páginas desplegables y con una estructura... Haremos nuestros complementos, entintaremos con Distress sobre diferentes materials, embossing, big shot, y un montón de detalles más. Ah y encuadernaremos con la bind-it-all. Y... una cosa más, que me hace mucha ilusión: utilizaremos la máquina de coser!!! Un álbum muy especial, he disfrutado muchísimo preparandolo.
¡Me encanta el resultado!

Smile
Divendres 15 de març de 16:30 a 20:00
Alterarem un marc de fusta amb mirall, jugarem amb les màscares, les tintes distress, les tintes en spray, la big shot i ens treurem la por afegint fent decoracions a mà alçada. 
Alteraremos un marco de mádera con espejo, jugaremos con las máscaras, las tintas distress, las tintas en spray, la big shot y nos sacaremos el miedo añadiendo decoraciones a mano alzada.

♥♥♥♥♥♥♥♥

Però això no és tot, no no no. També hem preparat tallers per a nens i nenes a partir de 6 anys!! El primer serà el dissabte 16 de març de 10:00 a 13:00. On farem una targeta per sorprendre al papà!!
Pero esto no es todo, no no no. También hemos prepardo tallers para niños y niñas a partir de 6 años! El primero serà el sábado 16 de marzp de 10:00 a 13:00.¡ Haremos una tarjeta para sorprender a papá!
Pròximament més....
Próximamante más...

♥♥♥♥♥♥♥♥

Així que, si t'animes i vols venir a deconnectar tot creant el teu àlbum, el teu quadre o la teva capseta, t'hi esperem !!!
Así que, si te animas y quieres venir a deconectar mientras creas tu álbum, tu cuadro o tu caja, te esperamos!

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb Grap/pa, només cal que envieu un mail a:  comunicacion@grap-pa.com   o bé per telèfon al 93 232 32 13

Para más información e inscripciones podéis contactar con Grap/pa, enviando un mail a:  comunicacion@grap-pa.com   o bien por teléfono al 93 232 32 13


7 comentarios:

  1. rAQUEL QUIN MUNT DE TALLERS!!!! QUE VAGIN TOTS MOLT BE!!!
    UN PETO

    ResponderEliminar
  2. I tots xulos! I nosaltres sí sabem perquuè t'agrada tant aquest mes! Aviat, aviat!
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  3. Qué bonitos todos los proyectos! El álbum me gusta especialmente. Se ve chulísimo!. Besos.

    ResponderEliminar
  4. que vayan genial los talleres, son preciosos!!
    besitos ^^

    ResponderEliminar
  5. Jo cuanto taller precioso!!!!, el mini es una maravilla, pero es que el espejo me requeteencanta, no sabría por cual decidirme, son todos una pasada.

    BSS y buen finde semana.

    ResponderEliminar
  6. Qué preciosidad de talleres!!!Voy a ver si hay plaza para el album de family love, me ha encantado!!!
    Un besazo!!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...