23/4/11

52Q: Quinze

Amistat

El tag és força senzill, però el que realment volia reflectir és el significat que té per a mí. Jo penso que quan som petits o jovenets, donem moooltes voltes (representat amb les sabates i l'espiral)  coneixem a moolts "amics" que mesurem i finalment els retallem (segon segell). Tot i que quasi tothom conserva alguna amistat d'aquesta època.  Però quan som prou madurs, ens adonem de que significa moolt més, que hi ha uns valors i un sentiment que no haviem detectat de joves, és per això que valorem l'amistat, els amics (botonets) i els estimem amb els seus defectes i virtuts, com ells ho fan amb nosaltres. Els amics formen part de la nostra persona, ens complementen. Per això, la cultivem més (fils) i no volem perdre (imperdible) aquest petit gran tresor que la vida ens ha posat al nostre camí. Els podem trobar a la feina, als estudis, als hobbies, a la porta de l'escola dels nostres fills, i l'edat ens ha fet saber reconèixe'ls. Per aquest motiu he volgut afegir la descripció de GRÀCIES i d'AMIC, perquè no hi ha res millor que ser agraït i donar les gràcies als nostres amics per ser-hi al nostre costat. 

6 comentarios:

  1. Sencillo pero muy descriptivo !!!! una buena definición de la amistad.
    Un abrazo

    ResponderEliminar
  2. Una bonica reflexió!! Petonets i bona diada!

    ResponderEliminar
  3. Quin tag més bonic, tant per la part decorativa com el contingut de sentiments i reflexions,senzillament m'ha encantat!!!!petons

    ResponderEliminar
  4. ¡Me encanta la interpretación que has hecho, Raquel! Muchas pequeñas imágenes que encierran grandes momentos. El detallito del carrete de hilo, encantador. Un petò ♥ ¡Y feliz Sant Jordi! (^^)

    ResponderEliminar
  5. M'agrada molt! i el sentiment també és molt bonic!
    Petons. Sílvia

    ResponderEliminar
  6. Preciós!!
    M'encanta la reflexió que has fet sobre l'amistat!!
    Petons

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...