7/3/11

52Q: Nou


Un lloc on t'agradaria perdre't ???

La resposta a aquesta pregunta la tinc molt clara. A un país, a un indret, a un lloc verd molt verd, amb muntanyes moltes muntanyes i amb fresqueta. Als Fiordos m'encantaria anar-hi, però Escòcia també és un destí a on de ben segur gaudiria dels paisatges. Sòc amant de les muntanyes de Suïssa, m'encanten com són de puntxagudes, els seus glaciars, com és de verd !!! Un viatge a Canadà tampoc li faria cap lleig... ainss quines ganes de fer alguna escapadeta m'estan entrant ara mateix jejejeje.

La única excepció la faria amb el Japó, un país que m'agradaria molt conèixer, pel seu contrast de cultures, pel seu estil de vida, per la seva història i per la seva cuina.

6 comentarios:

  1. Te ha quedado muy simpática!!
    Sí!!!quien pudiera perderse unos días por esos lugares!!!!me apunto.
    Besos.

    ResponderEliminar
  2. Aixx con esos arbolitos que has hecho yo también me perdería!!!!

    Jejeje

    Te ha quedado muy alegre y divertida!!!

    ResponderEliminar
  3. Una tarjeta molt alegre, i els llocs són de somni, jo t'acompanyo!

    ResponderEliminar
  4. ahhhhhhhhhh! has fet de la teva tarja el teu bosc particular! Monísima! I expresa realment on t'agradaria perdre't encara que no haguessis escrit cap lloc!

    T'acompnayo a qualsevol dels llocs on voldries anar però per aquest ordre: Escòcia, Canadà, Suïssa i els fiords (ainssss el fred em mata! jajajaja) EL meu company de cap i de cul si es necessari al Japó 5 vegades!

    Un petonet wapa!

    ResponderEliminar
  5. mmmmmh a tots fa una fresqueta!!però el bosc i l'esquirol molt macos!!

    ptooooonns

    ResponderEliminar
  6. ¡Qué chula, Raquel! En cualquiera de esos sitios podríamos encontrarnos, sobre todo en Escocia, aunque también me encantaría ver los árboles gigantescos y todo el verdor de Canadá (shhh que llevo retraso y este reto del 52Q aún lo estoy haciendo) ;)
    Donde no me encontrarías es en ningún sitio en el que hiciera mucho calor. Creo que en eso también coincidimos ¿Verdad? Petonets de dimecres ♥

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...