19/1/11

Una bogeria !!!!


Doncs aquí teniu la meva bogeria, ja tinc el vol d'anada i tornada per anar a Version Scrap, a París. Encara no m'ho crec !!! El dissabte em van fer la proposta i el Ferran em va dir: I per què no ??? Doncs ves-hi. I avui sense pensar-m'ho dos cops ... dit i fet. Ja tinc el bitllets ainssss quins nervisssssssssss. Bé també tinc l'habitació d'hotel amb la Eli.

Uffs ara necessito temps per mentalitzar-me. Per pensar què posar a la maleta, perquè com diu el Ferran a la tornada potser vingui mooooolt plena.

És la primera vegada que faig una bogeria així jejeje, però aniré molt ben acompanyada, si no m'equivoco de com a mínim cinc scraperes més.

Gràcies Ferran per l'empententa !!!!


8 comentarios:

  1. Quina bogeria tan maca!!!

    Moltes felicitats!!! I un 10 al meu cunyat!!!!

    Petons!!!!!

    ResponderEliminar
  2. ¡Bien por las locuras de este estilo! (^^) Me encanta verte así de ilusionada. Eso sí, tranquila por la maleta, que tienes tiempo de sobra jajajaja. Un besazo ♥

    ResponderEliminar
  3. Annnndaaaa que noooo!!!. Mira que deu ser divertit viatjar amb vosaltres!!! jajja. Després m'ho expliqueu tot, tot, y tot!!!
    Petonasos
    Miriam

    ResponderEliminar
  4. Ostres que bé!!! quina enveja, espero que us ho passeu molt bé i ja explicareu a la tornada....
    Anda que nos cuesta apuntarnos a algo ehhh!!! jjaa

    ResponderEliminar
  5. Qué béeeeeeee!!! disfruta molt de la teva bogeria i després ens fas una crònica ben detallada de tot el que vegis, facis i portis a la maleta!!!!
    Petons

    ResponderEliminar
  6. HOLA RAQUEL!!!!!!!!!
    MARXEM A PARIS!!!!!!!!!!
    JO TAMBE ESTIC MOLT NERVIOSA, NO SE SI COMENÇAR A PREPARAR LA MALETA O NO, JA HAS PENSAT EN PORTAR UNA ALTRE BOSSA PER POSAR TOT LO QUE COMPRAREM.
    ENS VEIEM
    PETONS

    ResponderEliminar
  7. Uauuu! quina sort!!! quina bogería més fantàstica! Tant de bo pugui fer una escapadeta així d'aquí a uns anyets! Disfruta molt guapa!!!

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...