17/1/11

52Q: Dos


I la pregunta d'aquesta setmana era: Quins són els teus dibuixos animats preferits ??

Doncs bé, sense saber-ho, ja vaig deixar una pista al primer tag jejejejeje. Sí sí sí MAFALDA al poder !!!! La veritat és que haver-los vist per la tele no els recordo, això sí llegir el mega totxo TODO MAFALDA, no sé quantes vegades ho he fet, i per si això fos poca cosa, tot el que és Mafalda em xifla, tinc unes arrecades que em va regalar l'Eva, una amiga (em vaig tornar boja quan les vaig veure), un pijama, samarretes, patalons, estoig, goma, el dietari d'aquest any me'l va regalar la Mònica i els Reis em van portar l'agenda pel bolso !!!! i alguna coseta més que ara no recordo jejejeje

Què us sembla ??? Jo crec que queda molt clar que m'encanta jajajajaja.

Bé i ara al tag, la Mafalda m'agrada:

1 per nena com tots els nens i nenes sempre hi ha un menjar que no ens agrada genssssssssss, doncs ella odia la sopa.
2 per positiva: Doncs sí, les seves frases, tot i que sempre tenen doble sentit, moltes ens donen una visió positiva i ens donen ànims per continuar. Jo he triat la següent (tot i que he fet trampes perquè qui la diu és la seva amiga Libertad) Comienza tu día con una sonrisa, verás lo divertido que es ir por ahí desentonando con todo el mundo.
3 revolucionària: Sí, per reivindicativa, per revolucionaria, per voler lluitar contra el sistema, per la força que té i que ens transmet. Llàstima que no tothom ho veu, perquè sino..... el món ja hauria canviat.

Així que al tag no li he afegit gaire cosa, he fet com una separació de colors, el primer distress tattered, el segon rosa i el tercer taronja. Als números li he posat glossy per donar-li volum. I un parell de segells.

I això és tot per avui, ara a pensar en el següent !!!!

6 comentarios:

  1. Te ha quedado chulísimo y ha quedado claro que te encanta Mafalda, pero lo que más me ha gustado es la frase de Libertad, todos deberíamos sonreír más.

    Un beso.

    ResponderEliminar
  2. M'encanta la frase, es boniiiiiissssimmmaaaaa!!!!. Ja te l'agafaré prestada per algún treball!!!

    ResponderEliminar
  3. ¡Muy simpática, Raquel! Yo todo no me lo he leído pero hace algunos años me regalaron un calendario de ella y desde entonces...
    Un petò ♥

    ResponderEliminar
  4. La Mafalda no éx només un còmic o uns dibuixos, és un tractat fe filosofia!!
    Mencanta!!
    Ptns!

    ResponderEliminar
  5. t'ha quedat molt divertida! la Mafalda és moolta Mafalda! jajaj un*

    ResponderEliminar
  6. Te ha quedado auténtico!!!! muy divertido.
    Besos.

    ResponderEliminar

Moltes gràcies !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...